Фейкова влада Мелітополя вихваляється в Санкт-Петербурзі краденою черешнею

Переглядів: 497

16 червня 2023 10:52

Фейкова влада Мелітополя вихваляється в Санкт-Петербурзі краденою черешнею фото
Особливо нічим було похвалитися окупованій частині Запорізької області

Окупаційна влада Мелітополя вже другий день розповідає через власні медіа про нібито успіхи на економічному форумі, що в ці дні триває у росії. Але стенд регіону виглядає більш ніж скромно, а домовленості з віддаленими регіонами про співпрацю - дивно. 

З початком черешневого сезону місцеві гауляйтери розповідали про перспективи торгівлі ягодою у росії. Чи була вона прибутковою, наразі невідомо, бо врожай цього року черешні геть поганий, але до Санкт-Петербурга нашу ягоду таки довезли. Принаймні невеличку вазу, яка стала частиною експозиції на стенді Запорізької області на економічному форумі у Петербурзі. 

"Сьогодні на виставці представлений наш потенціал, поки що не в повному обсязі, але найближчим часом вся країна пишатиметься запорожцями, і ми високо нестимемо звання регіону козацької слави", - видав у Тг-каналі гауляйтер єбалицький. 

Поруч з черешнею ще виставлені бляшанки з медом, хліб, а на задньому фоні запчастини, виготовлені на заводі "Турбоком". В принципі це все те, що колаборанти з окупантами змогли вкрасти - сади, поля, вже зібране зерно, території та будівлі промислових підприємств. Але і цьому навряд чи вийде дати раду, бо через катастрофу на Каховській ГЕС під загрозою система зрошення у Запорізькій області, тож про високі врожаї зернових, масляничних культур можна буде забути. Так само як і про розвиток садівництва.

Є питання і до розвитку машинобудівництва та інших галузей, бо вкладати кошти, закуповувати нове обладнання та забезпечувати стабільне постачання готової продукції їх власники зможуть недовго, адже лінія фронту стрімко наближається до Мелітополя.

Однак єбалицький активно підписує на форумі договори про співпрацю, обираючи в партнери віддалені російські регіони, які самі пасуть задніх. Серед них республіки Саха, Карелія, Інгушетія, Марі Ел, Калмикія. Звісно, такі папірці ні до чого не зобов'язують, але в кадрі виглядають красиво. 

Важко пояснити чому, але гауляйтер вирішив, що Запорізька атомна станція також має бути представлена як показник потенціалу окупованої частини регіону. Але цей об'єкт атомної енергетики наразі під загрозою, знову таки через підрив дамби Каховської ГЕС, і регулярно використовується для шантажу російською стороною.

 




Схожі новини: