Ректором захопленого університету в Мелітополі став доцент-варяг з рф

Переглядів: 663

7 червня 2023 11:15

Ректором захопленого університету в Мелітополі став доцент-варяг з рф фото
Керувати вишем у Мелітополі буде росіянин Тойвонен

У Мелітопольському державному університеті відбулась зміна керівництва. Замість Андрія Чуйкова очолить цей захоплений вищий навчальний заклад росіянин - доцент Микола Тойвонен. 

Знайомив колектив МДУ (цей навчальний заклад утворений з захоплених Мелітопольського державного педуніверситету імені Богдана Хмельницького, Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного та двох вишів Бердянська) з новим керівником особисто гауляйтер єбалицький. Він повідомив, що Микола Тайвонен був до призначення проректором одного з вишів Санкт-Петербургу і нібито має неабиякий досвід. З відкритих джерел можна дізнатися, що більшість своєї кар'єри "варяг" обіймав керівні посади різних вишів на росії, він кандидат фізико-математичних наук і має науковий ступінь "доцент".

Насправді жодні регалії нового ректора не мають значення, бо завдання всієї освіти на окупованих територіях України - виховувати слухняних громадян, які не здатні ставити питання, а стан науки та технологій у рф також далекі від прогресивного світу. 

Тим часом наразі невідома доля Андрія Чуйкова, який очолював МДУ останній рік, і виконав всю "брудну" роботу для призначенця з росії, а саме тиснув на викладацький склад, змушуючи до співпраці (хоча були й ті викладачі, які добровільно погодились працювати в ворожій системі освіти), пропагував студентам російські цінності тощо. 




Схожі новини: