Мешканця Мелітополя здивували ціни на черешню у Запоріжжі

Переглядів: 670

5 червня 2023 15:24

Мешканця Мелітополя здивували ціни на черешню у Запоріжжі фото
Другий рік мелітопольці не куштують місцеву черешню

У сусідньому з Мелітополем Запоріжжі ціни на черешню дуже відрізняються. Один з супермаркетів пропонує солодку ягоду в шість разів дорожчу, ніж на ринку.

На значну розбіжність у ціні звернув увагу мелітополець Олексій Ніколаєнко. Чоловік евакуювався з Мелітополя ще минулого року і наразі мешкає у Запоріжжі та час від часу ділиться своїми спостереженнями у соціальних мережах. Черговий пост наш земляк присвятив цінам на черешню. 

"Мене мучать сумніви. На першому фото - черешня по 100 гривень у вуличному кіоску, на другому - по 600 (599) у "Сiльпо", - написав Олексій та виставив на підтвердження фото з цінниками на ягоду.

І дійсно, на сайті зазначеного супермаркету відвідувачам пропонують придбати черешню за ціною 5,99 грн за 100 грн, тобто - 599 грн за кілограм. Можна було б припустити, що так дорого черешня коштує, бо вона завезена з іншої країни, але в описі зазначено: товар український.  

Наразі мешканці Запоріжжя та інших регіонів України не можуть ласувати відомою мелітопольською черешнею, бо по-перше, її урожай цього року більш ніж скромний. По-друге, його, як і зерно, вивозять до росії. Принаймні пропагандисти хвалились, що повезуть наш символ до Санкт-Петербургу. Але про обсяги поставок нічого не повідомлялось. Як відомо, на окупованій території знаходяться великі черешневі сади, в тому числі ті, що належали приватним особам. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Схожі новини: