Польові роботи окупантів лишили мешканців села під Мелітополем без газу

Переглядів: 659

5 червня 2023 11:27

Польові роботи окупантів лишили мешканців села під Мелітополем без газу фото

На підходах до Мелітополя окупаційні війська готують укріплення. Під час чергової "порції" земляних робіт горе-вояки пошкодили газогін, як наслідок - кілька сільських родин без блакитного палива. 

На ділянці від Василівки у Запорізькій області до Волновахи у Донецькій області, судячи з супутникових знімків, російські укріплення - це майже неперервна лінія окопів, траншей та інших земляних споруджень. Багато таких і навколо Мелітополя та сусідніх сіл. Та загарбникам здається, що вони ще мало закопались у землю і вони продовжують завзято рити. Про це свідчать повідомлення від мешканців села Новобогданівка. 

"Днями російські військові під час риття окопів пошкодили газопровід. Нині кілька сімей сидять без газу. Хочемо додати, що про це ми їх попереджали та казали, що там рити не можна і там газопровідна труба. Але їх нічого не хвилювало і нас просто послали далеко. Лише сказали, що так звана "батьківщина" в небезпеці й що треба якнайшвидше окопуватися, щоб ЗСУ не прийшли. Сільрада взагалі ігнорує наші звернення, слухати не хоче. Сказали, що вони не можуть вплинути на вояк. Нам допомагати усі відмовилися", - цитують селян "Новини Мелітополя".  

На сторінці Новобогданівської сільської адміністрації жодних коментарів з приводу ситуації. Важливішим посадовці вважають вітання зі святом Трійці та підготовку до фейкових виборів. Та це й не дивно. Такої ж позиції дотримується і районна окупаційна влада - пропаганда і показуха, а люди мають розв'язувати свої питання самотужки або терпіти незручності через дії ворожої армії.

 




Схожі новини: