На карантині: переваги бути власником веб-сайту

Переглядів: 824

12 березня 2021 17:50

На карантині: переваги бути власником веб-сайту фото

Пандемія COVID-19 зробила наше звичне життя дуже незвичним, і під час локдаунів, які повторюються, люди йдуть в онлайн. І заробіток онлайн став актуальним як ніколи. Щоб якось конкурувати у цьому дивному світі, вам необхідна сильна онлайн-присутність. Якщо ви ще й власник бізнесу, тоді веб-сторінка просто критично необхідна. І тут ми не говоримо просто про блог у Facebook чи сторінку в Instagram. Добре продуманий і технічно оптимізований веб-сайт може стати чудовим джерелом прибутку.

Веб-сайт для бізнесу

Сьогодні більшість організацій розуміють, що власний Інтернет-сайт їм конче необхідний. Комерційні Інтернет-майданчики запускають навіть консервативні державні установи. Разом з тим, є чимало бізнесів, як то різні виробництва, які досі вважають, що «сарафанне радіо» — найкраща реклама. Отже, для чого вашому підприємству власний веб-сайт? Назвемо лише головні переваги.

  • Веб-сайт приверне нових клієнтів і принесе нові гроші. За дослідженнями, понад 80% людей шукають бізнес онлайн перед тим, як звернутися до підприємства чи робити рішення про покупку.
  • Веб-сайт працює цілодобово, весь тиждень без вихідних і цілий рік. А ви — ні. Тобто потенційний клієнт може дізнатися про ваш бізнес, послуги й товари навіть у неробочі години чи дні.
  • Веб-сайт додає вашому бізнесу ваги. За статистикою, більше половини людей не довіряють підприємству, якщо воно не має свого сайту.
  • Якщо ваш веб-сайт має гарний вигляд і оптимізацію для мобільних пристроїв, це стане тільки ще однією перевагою для вашої фірми.

Можливо, ви думаєте це дорого? Насправді, веб-сайт потребує одноразової витрати на розробку і символічної щомісячної абонплати за хостинг. Подумайте про кошти, залучені від нових клієнтів, і вам стане очевидно, що ці витрати є мізерними.

Окремо зазначимо, що веб-сайт — це можливість залучити закордонних замовників. Варто лише створити англомовну версію. Це також нескладно. Перекласти ваші матеріали легко можна, до прикладу на сервісі TheWordPoint. Тут послуги професійного перекладу надають мовні експерти з усього світу. Тож ви маєте можливість створити версії сайту на кількох мовах. Вас обов’язково знайдуть за кордоном.

Веб-сайт як додаткове джерело прибутку

Інтернет може стати непоганим джерелом доходу і для приватної людини. Якщо вам є що розповісти оточуючим, і ви вмієте писати цікаво, не задумуйтесь — робіть власний блог. Навіть простенький сайт зможе принести вам солідний дохід.

Кому цікава моя думка? — запитаєте ви. Але усі ми люди. Ми всі шукаємо поради та підтримки. Особливо, коли життя перевернулося догори дригом.

Проаналізуйте, що вас зараз цікавить, що ви шукаєте в Інтернеті. А тепер задумайтеся. Сотні тисяч людей шукають те саме. Маєте цікаві поради, підказки, лайфхаки? Хочете поділитися своєю мотивацією до саморозвитку, занять спортом? Творите оригінальні кулінарні рецепти? Це саме те, що треба! Ви навіть можете просто ділитися своїм щоденним життям, думками, розповідати про звички та вподобання, про книжки, які прочитали, чи фільми, які переглянули. У час локдаунів люди просто жадають позитиву і мотивації.

Наповнюйте свою сторінку цікавим і оригінальним контентом, і до вас потягнуться читачі. Коли ж побачите, що маєте хоча б кілька тисяч відвідувань на добу, сміливо підключайте рекламні інструменти від того ж Google, і монетизуйте свій сайт. Якщо будете наполегливими, системно працюватимете над наповненням блогу, він почне працювати на вас.

Звісно, блог важко перетворити на основну зайнятість і джерело основного прибутку. Але він завжди буде доброю опорою в час, коли звичне життя зупиняється. А саме це й відбувається зараз у світі.

Вам потрібен веб-сайт, і це легко

Звісно, не кожній людині потрібен власний сайт, і не кожен може так заробляти. Але кожен бізнес точно повинен його мати. Перешкода, щоб зробити це, насправді є невеликою. А от можливості, які Інтернет відкриває — просто величезні.

Зробити свій бізнес кращим легко. Створіть веб-сайт.

Олена Крилова

Українська фрілансерка Олена Крилова пише про успіх і саморозвиток. Закінчивши кілька дистанційних освітніх програм, вона вірить у силу Інтернету і сучасних технологій. Улюблене заняття у вільний час — читання, прогулянки, а найбільша пристрасть — подорожі до цікавих місць за кордоном, які є маловідомими серед туристів.

*




Схожі новини: