Мелитополь. Свободовцы не будут «валить» памятник Ленину

Переглядів: 3409

20 січня 2014 15:45

Мелитополь. Свободовцы не будут «валить» памятник Ленину фото
«ВО «Свобода» с памятниками не воюет» - так сказано в официальном заявлении горорганизации «Свободы», которым она отреагировала на распространяемую информацию о том, что в годовщину смерти вождя мирового пролетариата Владимира Ильича Ленина, его памятники, расположенные в Мелитополе на ул. Ленина и в парке им. Горького, будут уничтожены.

Далее выдержки из текста официального заявления «Свободы», предоставленного Алексеем Ревенком.

«Заява Мелітопольської міської організації ВО „Свобода” щодо повалення пам’ятника Леніна в Мелітополі

Головою Мелітопольської міської організації ВО „Свобода” Ревенком О. О. було підтверджено нещодавно розповсюджену в Інтернет–виданнях інформацію про намір мелітопольських свободівців повалити пам’ятник Леніну в м. Мелітополі 21 січня. При цьому не було ним зазначено, в який саме спосіб. Це викликало неоднозначну бурхливу реакцію в мелітопольській громаді і стало приводом до цієї заяви.
...
Мелітопольська міська організація ВО „Свобода” не воює з пам’ятниками і не буде демонтувати Леніна в неправовий спосіб. Комуністична людиноненависницька ідеологія і радянський (утопічний) соціалізм будуть існувати в свідомості і підсвідомості людини доти, доки вона бачить їх символи. Ностальгія за минулим заважає жити по-новому, по-сучасному. Бажання змінити своє життя на краще, здійснити позитивні зміни в державі тісно пов’язане з відмовою від стереотипів і штампів радянського періоду. Демонтаж «ленінів» і буде свідченням цього.

Мелітопольська міська організація ВО „Свобода” напередодні і 21 січня 2014 р. утримується від проведення будь-яких акцій.

Прес-служба Мелітопольської міської організації ВО „Свобода”





Имя:
Ваш комментарий:

uasja
20 січня 2014 г. (18:30)
испужались фашисты дедушки Ленина
osmd199
20 січня 2014 г. (20:40)
Создается впечатление, что наши "комми" просто ждут, что-бы памятник повалили)))
pravo2014
20 січня 2014 г. (23:33)
Уважаемые мелитопольцы! 22 января инициативная группа оппозиции города приглашает всех на площадь Победы к памятнику Т.Г. Шевченко к 12.00 на молебен в честь Соборной Украины.
kruLorem
21 січня 2014 г. (23:30)
Комуністична людиноненависницька ідеологія і радянський (утопічний) соціалізм будуть існувати в свідомості і підсвідомості людини доти, доки вона бачить їх символи. Ностальгія за минулим заважає жити по-новому, по-сучасному. Бажання змінити своє життя на краще, здійснити позитивні зміни в державі тісно пов′язане з відмовою від стереотипів і штампів радянського періоду.

Мотив есть.

А с ностальгией в вашем Мелитополе успешно борьба идет. Качество и надежность...даже функционирование отраслей как штамп советского периода почти побороты. За двадцать лет этой соборности полгорода на Новом кладбище, или новом Новом. 
android
22 січня 2014 г. (16:16)
Задрали эти майдановцы, давно пора беркуту всех разогнать, устроили в столице срач.

Схожі новини: