Сегодня в Украине завершается избирательная кампания

Переглядів: 775

26 жовтня 2012 09:55

Сегодня в Украине завершается избирательная кампания  фото
Сегодня многие политические партии и кандидаты в депутаты в мажоритарных округах проводят свои заключительные акции.

Завтра, 27 октября, в Украине будет объявлен день тишины. В связи с этим любая агитация в субботу будет запрещена.

Как известно, выборы осуществляются по смешанной (пропорционально-мажоритарной) системе: 225 депутатов избираются по пропорциональной системе в общегосударственном избирательном округе по спискам политических партий, остальные 225 депутатов избираются по мажоритарной системе в одномандатных округах.

Центризбирком зарегистрировал 21 политическую силу, которые попытаются преодолеть пятипроцентный проходной барьер. Партийный список партии Собор был аннулирован по просьбе самой политической силы.

Кроме того, в мажоритарных округах за мандат депутата ведут борьбу.

Источник: Корреспондент.net



Имя:
Ваш комментарий:

Zyvka
26 жовтня 2012 г. (18:26)
МІЛІЦІЯ ЗАТРИМУЄ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ГОЛОСУВАТИ ЗА ЖЕРЕБНЮКА! До яких пір в цій країні будуть правити бандюки! До яких пір все буде купуватися! Коли вже люди зможуть вирішувати свою долю, а не гроші! Сьогодні в Жмеринці, Гнівані та Тиврові міліція серед білого дня на очах у перехожих без будь-яких пояснень затримала 7 осіб та 3 машини, які не побоялися відкрито розповісти всю правду про Жеребнюка. Вже ні для кого не секрет, що пан Жеребнюк веде нечесну передвиборчу кампанію: поливає брудом Василя Онопенка, роздає листочки з інформацією, яка не відповідає дійсності. Схоже, цього йому виявилося замало і він пішов далі. Мабуть, накрав стільки, що може дозволити собі смітити грошима, пан Жеребнюк купив міліцію. Інакше як пояснити таку поведінку правоохоронних органів? Ці люди, серед яких, між іншим, були й дівчата, не продалися за 50 гривень, які роздавав Жеребнюк за голос на свою користь. Вони лише хотіли, щоб жителі знали всю правду про людину, яка прагне отримати чергове крісло. Скажіть, чому наші люди страждають за правду та чужі гріхи та до якого часу це буде відбуватися?

Схожі новини: