Европейский суд может пропустить Тимошенко и Луценко в ВР

Переглядів: 1000

4 серпня 2012 15:43

Европейский суд может пропустить Тимошенко и Луценко в ВР фото
Об этом сказал глава совета объединенной оппозиции Арсений Яценюк, сообщает пресс-служба Фронту змін.

"Возглавление списка Юлией Тимошенко и пребывания в списке Юрия Луценко имеют и политический характер, и юридические основания", - отметил Яценюк.

Он подчеркнул, что Европейский суд по правам человека признал заключения Луценко политически мотивированным.

"Именно поэтому сегодняшняя власть оттягивает кассационное рассмотрение дела Тимошенко. Потому что решение Европейского суда по правам человека относительно политически мотивированных обвинений Тимошенко - уже основание для того, чтобы Тимошенко и Луценко принимали участие в избирательной кампании", - подчеркнул он.

Яценюк подчеркнул, что список оппозиции сформирован по решению всех партий, входящих в ее состав.

"У нас профессиональные политики, юристы, люди, которые работали в местном самоуправлении, которые прошли испытания и борьбу против Януковича. У нас люди, которые покажут новое качество политики в новой Верховной Раде", - отметил он.

"Мы уверены в том, что мы победим. Мы получим демократическое большинство, мы освободим Тимошенко и Луценко и сформируем новое качество Украине. Нет людей, которые могут этому помешать", - подчеркнул Яценюк.

Источник: pravda.com.ua



Имя:
Ваш комментарий:

свобода
5 серпня 2012 г. (11:34)
Ганьба на весь цивілізований світ,як у Верховній Раді України відбуваються бійки,биття аппаратури,метання димових шашок в зал засідань і яєць у виступаючих на трибуні,мордобій,заламування рук,блокування трибуни,зрив засідань,нецензурщина і взагалі відсутність без причини,або просто прогулюються по залу в період засідань,ведуть усілякі розмови,читають і навіть весело обіймаються,цілуючись,або просто сплять ці так звані"слуги народу".Та за це треба карати аж до відкликання і виведення зі складу Верховної Ради і судити,а спікер лише загрожує невиплатою зарплати за цей день,але на кішенях депутатів-міліонерів це зовсім не відбивається.Навіщо такі депутати-хами в Верховній Раді,які ганьблять Україну на весь цивілізований світ.Геть з парламенту! Після Великої Вітчизняної війни на європейський теріторії СРСР все було зруйновано і за короткий термін в декілька років майхе все відновлено завдяки ентузіазму і патріотизму всьго Радянського народу,а вже з 1947 р.рішенням Радянського уряду систематично знижували на все ціни 1 квітня кожного року і зовсім не існувало безробіття.Сучасна молодь,що виросла за 20 років незалежності України зовсім не знає,як це було і виховується в іншому дусі,без всякого ентузіазму і патріотизму до Батьківщини з пляшкою пива в руках, з сигаретою в зубах і з наркотиками,а можновладці майже кожен день підвищують на все ціни,зростає заборгованність у зарплатах, безробіття і в черговий раз загрожують про свої нові експеріменти над українським народом. Без всякої війни Україна перетворена в клонію і опущенв можновладцями з першої десятки в світі,більше ніж на багато десятків років назад і стала сировинним придатком Європи, де все в Україні на багато дорожче,де найнижчі зарплати,пенсії ніж в тому ж ЄС та США,але як і раніше продовжується планомерне охаювання Радянської влади.Питається,а що зробили для благосостоянія українського народу за ці 20 років можновладці? Тому український народ не бажає більше голосувати за партійними списками,інакше знову обдур
свобода
5 серпня 2012 г. (11:35)
і потраплять до Верховної Ради ті ж самі старі брехливі,бездарні нероби і дармоїди БЮТобидли і бандерлохі,яких народ давно вже не хоче там бачити і які вже 20 років протирають там штани,але нічого не зробили для України,а все що зроблено при СРСР гниє,ломається,все розікрали і в що перетворили клуби,будинки культури і палаци піонерів і тільки завжди обіцяють і вже кілька разів один піар про статус державної російської мови,про депутатську недоторканість,про податки на богатство олігархів і багато іншого,але все роблять тільки для себе і знову нахабно лізуть до ВР.Це такі"слуги народу"? Тільки подивіться,люди добрі,як піаряться і красуються в черговий раз ці брехуни,Яценюк,Турчинов,Кличко і особливо красується ця Королевська,дуже обіцяючи все черговими експеріментами над українським народом.Як їм тільки не соромно 20 років тільки обіцяти і брехати народу! Не вийде на цей раз! На що вони розраховують на виборах,якщо весь український народ проти них і сам хоче обрати справжніх"слуг народу" і таку владу.де буде безкоштовна освіта,медичне обслуговання,де запрацюють заводи.фабрики і завжди будуть робочі місця,де знову будуть справедливі черги на безкоштовні квартири для всіх трудівників,низькі ціни на все і гідні,справедливі зарплати і пенсії,не буде жебраків,бомжів,простітуції,наркоманії,та дитячої безпритульності,а все це відновить новообрана влада,як при СРСР і саме таку владу народ вибере,бо терпінню приходить вже кінець. Всі жиди-яценюки,капительман-тімошенки,фротмани-тягнибоки.фариони,сех,ксенжуки та інша жидова геть з України і від українського народу до Ізрайлю і там борітесь за владу, дармоїди ! Цей жидюра Яценюк-кр
свобода
5 серпня 2012 г. (11:37)
Цей жидюра Яценюк-кролік знову дуже рветься до влади,то повинен сам бути дуже чистим перед народом,а він,бачите,який злодій та аферіст,яких світ не бачив і тому його місце тільки с жидівкою Капітельман-Тімошенко разом. Де ГПУ,МВС і чого мовчить президент,як ця жидівська потвора роспустила язика і закликає до бунту та всіляко оскорбляє владу,і нема спокою.Тільки за одно це вже можна судити і відправляти цього хама-жида за грати! Геть за грати,гадюка жидівська! БИЙ ЖИДІВ-РЯТУЙ УКРАЇНУ !!!
Аноним
5 серпня 2012 г. (18:20)
БЕНДЕРЕНОК, НЕ БРЫЗГАЙ СЛЮНОЙ, ЩЕНОК
Хранитель
5 серпня 2012 г. (23:03)
Комментарий удален

Схожі новини: