Чарівні дівчата: Ніколь Кідман вперше вийшла на червону доріжку з доньками

Переглядів: 167

30 квітня 2024 17:00

Чарівні дівчата: Ніколь Кідман вперше вийшла на червону доріжку з доньками фото

Акторка має велику і люблячу родину, яка прийшла підтримати її у важливий і знаковий день.

Голлівудська зірка австралійського походження – 56-річна Ніколь Кідман – відвідала 49-ту щорічну церемонію вручення премії AFI Life Achievement Award, яка відбулася у Лос-Анджелесі. Цьогорічний захід був присвячений Ніколь та її видатним досягненням в акторській кар'єрі.

Зірка вийшла на червону доріжку в розкішній довгій золотій сукні від Balenciaga, яка мала широкі бретельки, шлейф і декольте-серце. Також сукня була повністю розшита лелітками.

Зірка мала дивовижний вигляд, а підтримати її прийшла вся любляча сім'я — чоловік, діти, племінники і сестра.

Однак головна увага на цій церемонії все ж таки дісталося не стільки Ніколь, як її двом чарівним дочкам — 15-річній Сандей Роуз і 13-річній Фейт Маргарет.

Дівчата одягли на церемонію червоні сукні з довгими спідницями, розпустили волосся і одягли прикраси — в обох на шиї були лаконічні кольє з діамантами.

Для Сандей Роуз і Фейт Маргарет це була перша така поява на червоній доріжці з мамою-зіркою, хоча раніше вони неодноразово потрапляли під приціл папараці і навіть знімалися в масовці в деяких фільмах за участю своєї мами, наприклад популярному серіалі "Знищення".

Але також в акторки є ще двоє дітей, яких вона усиновила у шлюбі з Томом Крузом — дочка Ізабелла Джейн і син Коннор Ентоні. Після розлучення пари 2001 року діти залишилися з Крузом і з того часу Ніколь із ними практично не спілкувалася. Чи підтримують вже дорослі діти хоч якийсь зв'язок із названою матір'ю невідомо.

Джерело: ТСН




Схожі новини: