Вокзал Дніпра відновив роботу після атаки армії рф, є затримки поїздів до Запоріжжя

Переглядів: 158

19 квітня 2024 10:15

 Вокзал Дніпра відновив роботу після атаки армії рф, є затримки поїздів до Запоріжжя  фото

Залізничний вокзал Дніпра відновив роботу після тимчасового закриття через масовану російську атаку на об'єкти цивільної інфраструктури Укрзалізниці.

Укрзалізниця продовжує оцінювати наслідки ранкової ворожої атаки на власну інфраструктуру в Дніпрі та області та ліквідувати їх.

Вокзал Дніпра вже відновив роботу: пасажири поїзда №40 Запоріжжя - Солотвино, який зараз очікує дозволу на подачу на вокзал, зможуть сісти в поїзд по станції Дніпро. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Повідомляється, що станом на зараз суттєво затримуються наступні поїзди: 

№38 Київ – Запоріжжя;

№733 Дніпро - Київ;

№5/215 Чернівці - Запоріжжя (затримка до пів години).

Зазначається що пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники знайдуть місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби: посадка можлива по квитках на попередній рейс.

Російські війська у ніч на 19 квітня масовано вдарили по цивільних інфраструктурних об’єктах Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є травмовані серед залізничників, інформація про загиблих уточнюється. 

Ракетна атака рф на Дніпропетровську область забрала життя 8 людей, поранено 29 осіб і завдано значної шкоди житловим будинкам у кількох містах. 




Схожі новини: