"Винна 50 відсотків моєї зарплати": Сахно про свою позицію щодо ролей росіянок та наслідки для неї з боку Netflix

Переглядів: 180

28 березня 2024 20:00

Винна 50 відсотків моєї зарплати: Сахно про свою позицію щодо ролей росіянок та наслідки для неї з боку Netflix фото

Українка Іванна Сахно у Голлівуді знана чи не більше, ніж на своїй батьківщині. Однак це не вплинуло на її громадянську позицію та активну підтримку України після початку повномасштабного вторгнення.

У нещодавньому інтерв’ю Марічці Падалко Сахно розповіла кілька цікавих подробиць щодо своєї акторської кар’єри. Зірка зізналася, що ні за яких умов не погодилася грати росіянку.

"Це навіть не питання для мене. Я ніколи, напевно… Є якісь моральні цінності і це – навіть не питання. Я вам скажу, що зараз в Голлівуді все менше і менше репрезентують Росію… Був (такий випадок - ред.), коли присилали (пропозицію - ред.), але моя команда одразу каже ні", – сказала вона.

"Був момент, коли я була приєднана до серіалу від Netflix, це було під час ковіду. І це була роль росіянки. Тобто це була американка, але в неї був бекграунд з Радянського Союзу. І я вже була приєднана до того проєкту, це була одна з головних моїх таких великих серіальних ролей на Netflix. Потім ми закрилися, не почались зйомки через карантин. І я після цього зрозуміла, що не можу грати людину з Радянського Союзу. І розірвала контракт із Netflix", – пригадала Сахно, додаючи, що просто так їй це не минулось.

"Трошки в мене проблеми були… Я не можу офіційно про це говорити, але я до сих пір… Наступну роботу, яку з Netflix роблю, я їм винна 50 відсотків моєї зарплати", – сказала Іванна.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: