Що стоїть за терактом у Москві

Переглядів: 279

23 березня 2024 12:15

Що стоїть за терактом у Москві фото

Росія проголосувала за війну, і тепер у Путіна розвʼязані руки на все

Після виборів Путін здійснив жахливий теракт проти росіян. Сценарій старий, який Путін вже використав під час захоплення влади, – той самий "рязанський цукор", ті самі вибухи будинків у Москві, той самий Норд-Ост.

Звичайно, що терористів усіх знайдуть та вбʼють, можливо, залишать одного, який зізнається, що його готували в Україні, будуть знайдені українські документи.

Путіну потрібні гори трупів у Москві, щоб провести нову хвилю мобілізації в армію, і щоб ніхто не посмів ухилитись. Щоб гнати нові натовпи на "мʼясні штурми".

Щоб дискредитувати підтримку України за кордоном звинуваченнями у тероризмі та викликати співчуття до РФ.

Щоб звинуватити Україну у тероризмі і посилити бомбові удари по українських містах, і виправдовувати вбивства мирних людей, дітей, інфраструктури. Щоб записати у терористи увесь український народ як у 1999-му після вибухів у Москві у терористи записали усіх чеченців.

Відповідь України має полягати у створені нарешті чіткої стратегії оборони, яка досі у нас відсутня, негайного ухвалення нової системи мобілізації, негайного проведення реформ в армії на основі досвіду двох років повномасштабної війни.

Йде війна за виживання, і сьогодні Путін показав, що вбʼє стільки росіян, скільки йому треба для досягнення його політичних цілей, а життя українців рахувати Росія не збирається взагалі.




Схожі новини: