Бойовитий Макрон: фото, де президент Франції гамселить боксерську грушу, підірвали Інтернет

Переглядів: 171

22 березня 2024 15:00

Бойовитий Макрон: фото, де президент Франції гамселить боксерську грушу, підірвали Інтернет фото

Французький президент Еммануель Макрон, якого зазвичай публіка бачить прикраватці та у костюмі, вразив мережу м'язами, які, як виявилося, під ним ховає.

46-річного керманича під час тренування з боксу зазнімкувала фотографиня Соазі де Муасоньє. Чорно-білі світлини, зроблені 19-го березня, вона запостила у Instagram.

Лютий вираз обличчя Еммануеля та завзяття, з яким він лупцює грушу, багато кому видалися знаковими на тлі нещодавніх закликів політика до європейських лідерів посилити допомогу Україні, яка протистоїть російській агресії.

Макрона в мережі порівнюють із Роккі Бальбоа, пише The Guardian.

Журнал Femme Actuelle відзначив, що "чоловік Бріджит Макрон" на фото "виглядає рішучо, неначе хоче вступити у битву зі своїм опонентом".

Знайшлися й критики. Наприклад, депутатка Національної асамблеї Франції Сандрін Руссо у Twitter назвала такі фото президента "поразкою прогресивізму" та "убогістю політичної комунікації".

А письменник та професор історії Університету Лотарингії Ерік Ансо зазначив, що світлини є "частиною неопопулістської маскулінності, яку сьогодні полюбляють певні лідери, починаючи з майстра цього жанру (дотепер) Владіміра Путіна".

Нагадаємо, російський правитель свого часу регулярно демонстрував демонстрував підданим свій голий торс.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: