У Запоріжжі затримали чоловіка, який до смерті побив сусіда по гуртожитку

Переглядів: 381

19 вересня 2023 17:37

У Запоріжжі затримали чоловіка, який до смерті побив сусіда по гуртожитку фото

Запоріжець у стані алкогольного сп’яніння побив сусіда по гуртожитку, який вийшов відчинити йому двері. Від отриманих травм чоловік помер під час реанімаційних заходів.

За інформацією Нацполіції, 17 вересня до правоохоронців надійшло повідомлення від працівників «швидкої» про те, що в приміщенні гуртожитку під час реанімаційних заходів помер чоловік, якого побили. На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції та судово-медичний експерт.

Правоохоронці встановили, що близько 22:40 додому повернувся 20-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. В цей час двері до загального коридору на поверсі були зачинені. Він почав стукати. Відкрити йому двері вийшов 52-річний сусід. Між чоловіками відбувся словесний конфлікт. Молодший схопив дерев’яну палицю та став бити нею опонента. У результаті цього, потерпілий отримав численні травми голови, зокрема відкритий перелам кісток лицьового черепа. Під час реанімаційних заходів чоловік помер.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.




Схожі новини: