Кришки із захистом від дітей – що вони собою являють

Переглядів: 1021

18 квітня 2023 18:50

Кришки із захистом від дітей – що вони собою являють фото

Для чого потрібна кришка із захистом від відкриття дітьми? Світ не такий безпечний, як нам хотілося б, особливо для маленької дитини. Більш того, існує чимало речей, до яких малюки не повинні мати доступу, як от баночки та пляшечки з ліками, побутова хімія, косметичні засоби. Так, вони цікаві й непосидючі, проте спеціальна кришечка, що має гвинтову різьбу та кільце, захистить від випадкового споживання медичних препаратів чи іншого вмісту, який зовсім не призначений для їжі чи пиття. Дорослому ж достатньо притиснути кришку до ємності та провернути за часовою стрілкою. Коли вона клацне, можна відкручувати, як і всі гвинтові кришки.

З чого виготовляють кришки з захистом від дітей? Це твердий пластик – поліпропілен або поліетилен високої щільності. Такі кришки доповнюються мембранними кільцями чи спеціальною прокладкою (для ущільнення). Для запаювання ємностей під закрутку може використовуватися платинка чи індукційні вкладки.

Механізм захисту від дітей працює весь час, не лише до першого відкриття, хоча існують і кришечки саме з контролем першого відкриття. Щоб споживач не заплутався, на ковпачку розміщена підказка – тиснення, що показує, як правильно відкривати. Його можуть заміняти на іншу інформацію, наприклад, на логотип чи торговий знак. Варто також відмітити гарну ребристість «спіднички», яка дозволяє легко прокручувати кришку. Самі ж кришки мають різне забарвлення – синє, жовте, чорне, червоне тощо, хоча певно найпопулярнішими залишаються вироби білого кольору. Діаметр кришок теж варіює.

Сфера використання та переваги

Кришки із захистом від відкриття дітьми активно використовуються в цілій низці сфер:

  • фармацевтична промисловість;
  • побутова хімія;
  • виробництво косметики;
  • виробництво хімічних засобів;
  • для пакування товарів для творчості (ґрунтовки, лаків, клею);
  • для пакування товарів для тварин.

Ви можете придбати кришки з захистом від дітей для медичних препаратів та хімічних засобів у компанії Фарммаш, що більш як 20 років працює на ринку полімерних закупорювально-дозуючих товарів. Їх можна замовити великими партіями за гуртовими цінами з доставкою по Україні – швидко та вигідно. Для цього достатньо заповнити спеціальну форму на сайті чи зв’язатися з представником даної організації.

Стандартна двокомпонентна кришка суттєво обмежує доступ та захищає дітей. Разом з тим, вона спрощує використання вмісту ємності для кінцевих споживачів. Ребриста поверхня не дозволяє кришці ковзати в руках. Вона має стандартну різьбу та якісно закриває ємність. Вставки та ущільнювачі – варіюють.

HDPE – матеріал для виробництва кришок

HDPE – поліетилен високої щільності. Це полімерний матеріал, який виготовляють шляхом полімеризації етилену з органічними розчинниками, за низького тиску. Завершується даний процес формуванням зон кристалічності. Це надає поліетилену особливі властивості. Він стає:

  • жорстким і твердим;
  • міцним на розрив та стійким до ударів;
  • водо- й паронепроникним;
  • щільним і морозостійким.

Полімер набуває термічної пластичності та не боїться впливу більшості агресивних рідин. Він має гарні діелектричні властивості. Температура за якої матеріал стає м’яким складає +1200С, а при 1300С він починає плавитись. Цей пластик є абсолютно безпечним, як з санітарного, так і з екологічного погляду. Окрім того, його вартість є достатньо низькою, тож виробник, а саме Фарммаш, має змогу постачати продукцію за цілком демократичними цінами.




Схожі новини: