Новий рік в "Лісовій пісні"

Переглядів: 1198

11 грудня 2018 11:29

Новий рік в Лісовій пісні фото

Новий рік та святковий настрій вже стукає у двері! Родинне свято зближує кожного члена сім’ї, даруючи тепло та атмосферу затишку. На Новий рік Лісова пісня підготувала безліч захоплюючих та казкових пригод для всіх відвідувачів!

Готельний комплекс, що базується у мальовничому Трускавці, щиро вітає з наступаючим святом та запрошує на відпочинок всіх бажаючих.

Великий асортимент номерів, від стандартних до номерів класу «Люкс», має усе необхідне для комфортного проживання та насолоди кожною миттю відпочинку. Природа Трускавця має велич гірських масивів, столітню красу лісу та кришталево чисте повітря. Для комфорту гостей, майже всі номери оснащені кухнею, для комфортного приготування їжі.

На Новий рік Лісова пісня має особливе меню у власному ресторані. Ексклюзивні страви від шеф-кухаря здатні вразити навіть на найбільших гурманів та поціновувачів високої кухні. Також для гостей завжди відчинені двері лоббі-бару, де можна затишно посидіти у приємній компанії. Окрім посиденьок, можна розважитися у плавальних басейнах. Вони знаходяться у приміщенні, тож холод не страшний для відвідувачів готелю.

Басейн із водоспадом особливо сподобається дітям. Зручні та неглибокі басейни абсолютно безпечні та досить теплі для довгого купання. Любителі лікувальних процедур оцінять контрастний басейн. Він тонізує організм та очищує пори шкіри. Релакс-кімната та сауна – найкраще місце для зняття стресу та усамітнення. На Новий рік Лісова пісня підготувала цікаву розважальну програму для відвідувачів. Гості отримають наступні можливості та розваги:

  • Розважальну програму для дітей та дорослих;

  • Шоу аніматорів для маленьких відвідувачів;

  • Виступи професійних музикантів та вокалістів;

  • Вечір зі справжніми Дідом Морозом та Снігуронькою;

  • Авторське новорічне меню у ресторані;

  • Запальні танці до ранку.

Окрім цього, є спеціальна програма для поціновувачів адреналіну та екстремального відпочинку. На Новий рік, Лісова пісня має такі розваги, як екстремальна їзда на квадроциклах. Також є сучасні позашляховики для фанатів маслкарів. Найвідважніші відпочивальники можуть здійнятися в небо на величезній повітряній кулі або спробувати свої сили у аерошуті. Лісова пісня гарантує вам незабутні відчуття та масу емоцій! Природа місцевості спонукає не тільки до екстриму, а й до піших прогулянок.

Готель розташований у мальовничому Трускавці, що має безліч цікавих місць, пам’яток архітектури та природних утворень. Цікаві та пізнавальні екскурсії дозволять дізнатися більше про історію краю. Професійний фотограф може зробити незабутні сімейні фото з відпочинку, що будуть нагадувати відпочивальникам про незабутній Новий рік. Комплекс відпочинку розташований поруч із лісопарковою зоною. Мальовничі галявини, пішохідні доріжки та старовинні ліхтарі додадуть зимовій атмосфері трішки магії та новорічного шарму.

На Новий рік Лісова пісня працює у посиленому режимі. Конс’єрж-служба завжди до послуг відвідувачів. На території комплексу є зручний автомобільний паркінг та WiFi зв’язок. Якість сервісу на європейському рівні. Увесь персонал закладу радо чекає на відвідувачів. Кожен українець, чи іноземний гість зможе насолодитися високим рівнем сервісу та отримати незабутні емоції від новорічного відпочинку. Новорічні дива трапляються! Забронюйте свій номер та зустрічайте Новий рік у гарній компанії з Лісовою піснею!




Схожі новини: