Тренінг "Система управління персоналом"*

Переглядів: 1179

21 червня 2018 11:08

Тренінг Система управління персоналом* фото
Для кого:

керівники вищої

та середньої ланки

Дати проведення:

05-06 липня 2018 р.

12-13 липня 2018 р.

Місце проведення:

Запорізька ТПП,

бул. Центральний, 4

м. Запоріжжя


Тренінг «Система управління персоналом». Старт навчання – 5 липня

Методологія побудови системи персоналом – у чотириденному тренінгу (2 модулі) для представників (власників та топ-менеджерів) малого та середнього бізнесу. Вибудувати систему управління персоналом, зменшити витрати часу та ресурсів на пошук персоналу та вирішення управлінських питань, покращити умови роботи персоналу, - знання, отримані під час тренінгу, допоможуть вирішити ці та багато інших профільних питань.

Курс навчання спеціально розроблений для підприємств МСБ щодо налагодження системи управління персоналом. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

Під час тренінгу учасники опанують навички налагодження системи управління персоналом в компанії (бізнес-процес), вміння проводити аудит персоналу, розробляти моделі компетенцій, планувати розвиток персоналу (персональний та професійний), а також управляти мотивацією персоналу.

Курс є дуже інтерактивним та багатим на обговорення, має акценти на практичні інструменти, які слід застосовувати до Вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти учасникам розробити як стратегію управління персоналом в організації, так і план дій, який відповідає за розвиток та навчання персоналу.

Познайомтеся зі своїми тренерами:

   Андрій Ніколов

   Дипломований фахівець з управління: Одеська Академія Харчових Технологій, менеджмент організацій (2002), Haas School of Business University of Berkeley, California, USA (2007).
- Має досвід реалізації HR-проектів в компаніях FMCG (концерн Оверлайн ТМ «Мягков»), торгівля (Рорус) та IT (Тріоніка).
- Спікер на Генеральній Ассамблеї EAPM (European Association of People Management, Флоренція, 2012).
- Екс-член правління HR-комітету EBA (European Business Association)
- Експерт рейтингу найкращих роботодавців 2014 КАПІТАЛ 500.
- Сертифікований тренер JCI.

   Анастасія Якименко

    Дипломований психолог: Академія муніципального управління (2012).
OXNP GROUP, HR- generalist.
- Розробка і впровадження HR стратегії розвитку компанії
рекрутинг - зняття заявки на підбір персоналу, складання тексту вакансії, розміщення вакансій на сайтах пошуку роботи, прямий пошук через соц.сети, проведення телефонного / Skype інтерв'ю з кандидатами, проведення первинного інтерв'ю, організація зустрічей з ЛПР, ведення кандидата до виходу на роботу.
- Проведення адаптаційних заходів для нових співробітників (семінари по введенню в посаду).
- Успішне і своєчасне закриття вакансій в сфері IT різного рівня - від лінійного персоналу до топових позицій.
- Автор тренінгів на теми: «Робота в команді», «Емоційний інтелект», «Постановка і досягнення цілей», «Стресостійкість», «Гейміфікація як метод вирішення завдань», «Моделювання особистої ефективності»,».
- ГО «ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ», HR-консультант.
- Сертифікований тренер проекту ELITE TEMPUS В УКРАЇНІ

Вартість участі в тренінгу «Система управління персоналом» становить 3000 гривень за 1 учасника; в вартість навчання входять інформаційні навчальні матеріали, а також кава-паузи, обіди. Учасники тренінгу оплачують транспортні витрати і витрати по проживанню самостійно. Курс викладається українською мовою.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/81612459225355 не пізніше 02 липня 2018 року
. Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена. За додатковою інформацією звертайтеся електронною поштою [email protected] або за телефоном (061) 233-11-72.


Имя:
Ваш комментарий:

Anonim
22 червня 2018 г. (09:22)
На японском бы еще вели

Схожі новини: