Як барвінкові козачата відразу три свята святкували (ФОТО, ВИДЕО)

Переглядів: 1772

14 жовтня 2017 08:25

Як барвінкові козачата відразу три свята святкували  (ФОТО, ВИДЕО) фото
Напередодні 14 жовтня в дитячому садочку №41 "Барвінок" малюки відзначали відразу три свята - Покрову, День українського козацтва і день захисника України.

Тож не дивно, що і головною темою свята було козацтво - бо козаки були і захисниками рідної землі, і свято Покрови вважали за своє найголовніше.

Отже вихованці старшої групи 13 жовтня перетворилися на дуже серйозних завзятих козаків і надзвичайно ніжних і милих козачок.

Дітлахи, яким іще не виповнилося і шести рочків, відповідали на питання про Запорізьку Січ, співали пісень, згадували прислів*я і приказки про козаків, а ще виконували непрості але дуже веселі завдання - наввипередки ганяли на дерев*яних конях, перетягували канат, "годували" варениками справжнісінького козака, що завітав до них на свято, а також "перевозили дівчат на човні" та "їхздили в Крим за сіллю".

Доречі, малюки підготувалися класно - і на питання відповідали, і вірші розказували гарно і виразно. Навіть стороннім зрозуміло - ці козачата знають, про що мова.

- Цілий тиждень вихованці нашої старшої групи готувалися - переглядали тематичні мультики, спілкувалися з педагогами на тему козацтва, у нас працювала тематична виставка. Бо патріот - це не той, хто просто одягнув вишиванку. Патріот має знати історію свого народу, як знають її наші діти, - вважає вихователь-методист Людмила Трифонова.

За чудову підготовку свята вдячність вихователю Галині Данченко та музичному керівнику Ларисі Шевляковій, а за гарний настрій від заходу - усьому колективу "Барвінка".








Фото и видео автора


Имя:
Ваш комментарий:

Тетяна Кошова
15 жовтня 2017 г. (22:58)
Якi гарнi козачата!
Лена
16 жовтня 2017 г. (11:37)
Хорошо,что нет прилипал с исполкома и гороно - обычно это мразье себе все достижения приписывают.Нужно в садике запретить пускать во двор эту нечисть - только с справкой от минька,что =воровать= показатели и достижения не будут.

Схожі новини: