«АгроТехСервіс-2017»: від проекту – до агропідприємства

Переглядів: 1067

1 березня 2017 10:25

«АгроТехСервіс-2017»: від проекту – до агропідприємства фото

1 березня Запорізька торгово-промислова палата відкриває весняний виставковий сезон у ВЦ «Козак-Палац» та запрошує на 16 агропромислову спеціалізовану виставку «АгроТехСервіс-2017». Захід відбудеться за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Комітету підприємців агропромислового комплексу при ТПП України, профільних відомств та асоціацій.

Запорізька область по праву вважається не тільки промисловим, але і аграрним регіоном, в розпорядженні якого знаходиться понад 2297,88 тис. гектарів сільськогосподарських земель. Весна та початок польових робіт – найкращий час для ознайомлення зі станом ринку, представлення своїх пропозицій та підписання контрактів.

Учасники виставки «АгроТехСервіс» – виробники та постачальники сільськогосподарської техніки, обладнання та матеріалів для переробки сільгосппродукції з Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Харківської областей. Відвідувачі - провідні підприємства Запорізького та сусідніх регіонів – агрохолдинги, фермерські господарства, переробні виробництва, зернові компанії, представники освіти, науки, громадськості. Інструменти ефективного діалогу – насичена конгресно-ділова програма, виїзні освітні заходи, net-working та В2В-зустрічі.

За підтримки Асоціації адвокатів України в перший день роботи виставки відбудеться круглий стіл, присвячений податковому законодавству та актуальним змінам в земельній сфері.

Асоціація «Укрсадпром» запрошує аграріїв на науково-практичну конференцію «Садівництво та ягідництво: від проектування до врожаю». Особливу увагу планується приділити діяльності в напрямку створення кооперативів і кластерів. Адже фермерські кооперативи відкривають значні перспективи отримання прибутків не тільки з виробництва, але й зберігання, переробки, транспортування та інших операцій. У ході конференції також розглянуть питання технологій насаджень та вирощування ягідних культур, залучення іноземних інвестицій, програм щодо розвитку галузі, запланована виїзна зустріч-обмін досвідом у плодорозсаднику «Високогірне».

Активну участь у діалозі планують взяти учасники Клубу АПК Запорізької торгово-промислової палати – успішні агропідприємства «Таврія-Скіф», «АгроЛюкс», «Лана», «Ольвія» та інші.

Сільськогосподарську техніку власного виробництва продемонструють АТ «Мотор Січ» - традиційно представляє широкий спектр товарів для сільського господарства, малого та середнього підприємництва – бензопили, мотоблоки, сепаратори, запасні частини, Оріхівський завод сільськогосподарських машин «АгроТех» запропонує до уваги аграріїв високопродуктивний навантажувач зерна, культиватори.

Використанню сучасних ІТ-технологій у сільськогосподарській діяльності сприяє діяльність ТОВ «Ірігаційні системи» - автоматична інтернет-метеостанція дозволяє не тільки прогнозувати погодні умови, але й управляти зовнішніми пристроями, зокрема, системами поливу, контролювати мікроклімат на полях і в теплицях.

Вперше на виставці - приватне підприємство «Елеваторбудмаш» (Коломия, Івано-Франківська область) - запропонує зерносушарки власного виробництва, що працюють на твердому паливі: відходах дерева, брикетованому паливі.

Широко представлений посівний матеріал, засоби захисту рослин від шкідників, сучасне лабораторне обладнання від компаній «Агро Глобал Плюс», «Агросемсервіс», «Вента Лаб», «Дер Трей».

 

Тематичні розділи виставки «АгроТехСервіс»:

Сільськогосподарське машинобудування, мінітехніка і запчастини

Технології зберігання, переробки і транспортування с/г продукції

Засоби малої механізації

Агрохімія. Добрива

Інструмент

Посівний матеріал. Зернові технології.

Комбікорм та ветпрепарати

Технології в тваринництві та птахівництві

Hi-TECH агро

Виставка працює:

1-2 березня з 10.00 до 17.30

3 березня з 10.00 до 15.00

1 березня о 12.00 урочисте відкриття виставки

1 березня о 12.30 – круглий стіл з податкових та земельних питань

2 березня о 10.00 – конференція «Садівництво та ягідництво»

Програма заходів на www.expo.zp.ua

 Акредитація ЗМІ та інформаційне партнерство:

тел. (061)213-51-13

e-mail: [email protected]



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: