У Запорізькій області під час ворожого артилерійського обстрілу поранення отримала місцева мешканка

Переглядів: 160

20 травня 2024 13:40

У Запорізькій області під час ворожого артилерійського обстрілу поранення отримала місцева мешканка фото

Вихідними у Запорізькій області внаслідок ворожих обстрілів постраждали двоє людей

18 та 19 травня ворожі війська застосували авіаційні бомби, ударні дрони, реактивні системи залпового вогню, артилерію та інші види озброєння. В поліції зареєстровано 12 повідомлень про пошкоджені об’єкти житлової інфраструктури. В результаті обстрілів поранено двох осіб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Окупанти били КАБами по Новоандріївці, здійснили 413 ударів БпЛА, 32 – із РСЗВ, 390 – з артилерійських установок по містах і селах Пологівського та Василівського районів.

У результаті ворожих влучань пошкоджені домоволодіння мирного населення. Під час артобстрілу у Степногірську поранено 34-річну місцеву мешканку, також у Новоандріївці внаслідок влучання FPV-дрону травмовано 48-річного чоловіка. Нагадаємо, поранення отримав рятувальник на місці пожежі. 

Поліцейські зібрали докази воєнних злочинів. За матеріалами слідчі поліції та СБУ відкрили кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.




Схожі новини: