Як зробити руханку з малечею: фізичні вправи для батьків від фітнес-тренера

Переглядів: 156

19 травня 2024 21:15

Як зробити руханку з малечею: фізичні вправи для батьків від фітнес-тренера фото

Поєднайте гру з малечею і ваші фізичні вправи! Це дуже зручно та цікаво, адже ви з користю проведете час з дитиною.

Розважайте дитину під час тренування середнього відділу тіла. Ці вправи ідеально підійдуть зайнятим мамам та татам, що не можуть ходити до тренажерної зали, бо весь час дивляться за дитиною.

Запропонував їх на своїй сторінці тренер з фітнесу Oli Brooks, коли став татом, і виявилось, що до тренажерної зали не завжди вистачає сил і часу дійти, а щоб позайматися й поготів!

Отже, почнемо тренування:

  • Перетягування дитини. Тримайте планку, а маля лежить під вами на ковдрі чи рушнику. Тримайте стегна напруженими, перетягуючи дитину через себе, то вправо, то вліво.
  • Підйом із положення лежачи. Тримайте обережно дитину на рівні грудей, в прямих руках. У положенні сидячи підіймайте дитину над головою.
  • Маленькі повороти. Виконайте у положенні сидячи, трохи підігнувши коліна, повороти тулуба праворуч і ліворуч із дитиною на прямих руках. Аби трохи ускладнити вправу, можете трохи опускати маля на поворотах, максимально заводячи руки за себе.
  • Немовля, що літає на скрученнях. Обережно тримайте дитину зверху грудей на витягнутих руках, у положенні лежачи. Підніміть ноги та зігніть їх у колінах, коли будете частково підіймати тулуб, так, щоб плечі відірвались від землі, але не підіймайте його повністю.
  • Планка з немовлям. Тримайте планку, коли дитя лежить під вами. Напружуйте стегна, повільно торкаючись протилежного плеча рукою.

Поради:

Повторіть раунди 2-3 рази (або поки дитині не набридне)

10-15 повторень на кожен

30-60 секунд відпочинку між кожною вправою

1-2 хвилини відпочинку між раундами

Майте на увазі, що вправи повинні відповідати, як етапу розвитку дитини, так і стану мами після пологів. І хто знає, можливо, це навіть прищепить маляті, коли воно підросте, позитивне ставлення до фізичних вправ.




Схожі новини: