Все так погано? Лопес промовистим лайком підігріла чутки про розлучення з Аффлеком. Фото

Переглядів: 200

17 травня 2024 22:00

Все так погано? Лопес промовистим лайком підігріла чутки про розлучення з Аффлеком. Фото  фото

Здається шлюб американської співачки Дженніфер Лопес та голлівудського актора й режисера Бена Аффлека тріщить по швах.

І на тлі чуток про це артистка підігріла теорії фанів щодо можливого розлучення.

Як пише The Daily Mail, виконавиця лайкнула допис в Instagram, у якому йшлося про умови, за яких неможливо побудувати здорові стосунки. Зокрема, мова про те, коли один з партнерів нецілісний та не має емоційної безпеки, не поважає час іншого, не володіє достатніми навичками спілкування , а також якщо один з партнерів не розуміє, хто він такий та чого прагне у житті.

Наразі вподобайки Лопес під цим описом нема, проте у мережі вже завірусився скрін.

Як думаєте, це можна вважати натяком на проблеми у відносинах?

скрін з Innstagram

Водночас, днями зірку зазнімкували коло танцювальної студії і на підмізинному пальці все ще виднілася обручка.

Також інсайдер розповів днями, що Лопес та Аффлек зараз "на різних стадіях їхніх стосунків".

"У них почалися проблеми кілька місяців тому, саме коли Джен почала підготовку до туру", – сказав він, додаючи водночас, що подружжя не збирається так легко здаватися.

"Бен вірить у терапію і прагне досягти успіху у цьому процесі, будучи відкритим до змін. Навіть попри те, що сам процес досить принизливий... Бен не буде оцінювати успішність шлюбу виключно за тим, що відбувається у кабінеті сімейного терапевта. Він також з більшим розумінням ставиться до конфліктів та необхідності досягти мети, аніж будь-який пересічний", – сказав інсайдер.

Як відомо, інсайдери переконують, що пара стрімко рухається до розлучення. Лопес та Аффлека вже понад 7 тижнів не бачили разом, а також, подейкують, актор з’їхав з їхнього особняка у Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, серед ймовірних причин розбрату у шлюбі джерела називають "відірваність співачки від реальності". Мовляв, їй постійно треба увага і докази, що її люблять.




Схожі новини: