В одному з районів Запоріжжя в умовах конспірації працював гральний заклад

Переглядів: 144

7 травня 2024 13:35

В одному з районів Запоріжжя в умовах конспірації працював гральний заклад фото

Правоохоронці провели обшук та вилучили докази незаконної діяльності ігротеки

3 травня працівники відділення № 4 Запорізького райуправління поліції, за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення задокументували роботу нелегального закладу.

Організатори бізнесу маскували гральний заклад під приміщення, у якому не проводиться будь-яка діяльність. Зокрема, на фасадах будівлі не було ані графіку роботи, ані розпізнавальних вивісок. Окрім того, вхід до ігротеки виявився оснащений відеоспостереженням. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

В результаті санкціонованого обшуку «ігорки» поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, мобільний телефон, принтер для квитанцій, відеореєстратор, інтернет-роутери, записи із «бухгалтерією» а також майже 7000 гривень, ймовірно, здобуті злочинним шляхом.

Заходи проводились у межах кримінального провадження, відкритого за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

Відносно трьох відвідувачів закладу дільничні офіцери поліції склали адмінпротоколи за ст.181 (Азартні ігри) КУпАП.

Наразі правоохоронці встановлюють організаторів грального бізнесу та осіб, причетних до незаконного збагачення. Санкція статті передбачає штраф від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури міста Запоріжжя.




Схожі новини: