Оберіть свого консультанта: запоріжці можуть крокувати до мрії разом з експертом з професійної орієнтації

Переглядів: 206

1 травня 2024 22:40

Оберіть свого консультанта: запоріжці можуть крокувати до мрії разом з експертом з професійної орієнтації фото

З початку 2024 року майже 10 тисяч послуг з профорієнтації отримали безробітні клієнти служби зайнятості, з них більше 2 тисяч – молоді люди до 35 років.

«Якщо ви ще не визначилися з вибором сфери діяльності або є декілька варіантів вибору майбутньої професії, якщо бажаєте глибше ознайомитися з професією, дізнатися про потребу фахівців на ринку праці, скористайтеся можливістю отримати повну інформацію про професії та стан регіонального ринку праці від фахівців центру зайнятості», – радить директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

Державна служба зайнятості пропонує онлайн консультації від експертів з професійної орієнтації та онлайн сервіси з тестування.

«Профорієнтація допомагає зрозуміти, який вид професійної діяльності вам більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію; оцінити власний потенціал та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Ця послуга вже доступна на сайті Державного центру зайнятості у рубриці «Професійна орієнтація».

Хочете отримати безкоштовну профорієнтаційну консультацію?

Зайдіть в рубрику «Наші консультанти», виберіть регіон, познайомтеся зі спеціалістами, оберіть свого та напишіть йому свої побажання. 

А далі тестуйтеся на наших платформах: «Моя професія: консультаційна мережа»,  «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри» та отримуйте коментар від професіоналів.

Мрія кожної людини – бути успішною, побудувати вдалу професійну кар’єру, займатися улюбленою справою. Крокувати до мрії можемо разом», - зазначає пресслужба Запорізького обласного центру зайнятості.

Додаткову інформацію можна отримати Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на Телеграм Підтримка




Схожі новини: