Для швидкого звільнення Мелітополя треба донатити на ЗСУ

Переглядів: 570

8 червня 2023 21:15

Для швидкого звільнення Мелітополя треба донатити на ЗСУ фото
Хочеш деокупації Мелітополя - донать на ЗСУ

Ситуація на Запорізькому напрямку змушує мелітопольців хвилюватися і ставити питання: "Коли вже звільнять місто?". Попри стримані заяви військових, не варто покладати примарних надій, треба згуртуватися і працювати на перемогу. До цього закликає журналіст Богдан Мірошніков. 

У своєму Тг-каналі Богдан виклав емоційний пост про те, що контрнаступ - це не справа одного дня. І робиться він силами звичайних військових, які ще вчора мали цивільні професії, тож більше стриманості та поваги. 

"Якщо хтось думає, що за 1 добу Сили Оборони всіх порвуть та будуть вже десь за Донецьком/Мелітополем/Маріуполем (потрібне підкреслити) - ви глибоко помиляєтесь. Цього не станеться ні за 1 добу, ні за 1 місяць. У вас будуть емоційні гойдалки, в яких головне все ж таки зберігати спокій та донатити Силам оборони, - пише журналіст. -  Якщо хтось хоче почитати окупантів - краще задонатьте на ЗСУ. Якщо хтось чекає наступу без втрат - задонатьте ЗСУ, щоб допомогти мінімізувати кількість поранених та загиблих. Якщо хтось думає, що наша техніка не горить - задонатьте на ЗСУ, щоб купити нову. Якщо хтось думає, що Сили оборони повинні за 1 день взяти Донецьк та Мелітополь - задонатьте на ЗСУ. Та розумійте, що такого у такі терміни не буває. Наступальні дії - це не жарти, це не Call of Duty. Це людські життя, людські долі та здоровʼя. Це ряд серйозних операцій, в яких вирішується подальший хід війни та доля країни. А деякі з вас вірять як істині в останній інстанції російським пропагандистам. Так воно не працює. Давайте вже зберемо себе до купи та будемо спільно їбашити на перемогу, не даючи волю емоціям". 

Мелітопольці, для наближення перемоги ви можете підтримати фінансово тих військових, яких знаєте особисто, чи перерахувати кошти на певний благодійний фонд. Все буде Україна, тримаймося!

Читайте також: Рашистські ресурси повідомляють про героїчні бої на Запорізькому напрямку




Схожі новини: