ЗСУ повільно просуваються в бік Мелітополя?

Переглядів: 555

5 червня 2023 08:55

ЗСУ повільно просуваються в бік Мелітополя? фото

На Запорізькому напрямку минулого тижня відбувались бої в сірій зоні, також наша артилерія активно працювала по ворожим укріпленням. В результаті Сили оборони мають певні тактичні успіхи і просунулись в бік Мелітополя. 

Протягом останніх днів на тимчасово окупованій частині Запорізької області тривав фестиваль "бавовни". Вибухи лунали у Мелітополі та сусідніх населених пунктах - селищах Мирне та Якимівка, а ще у порту Бердянська, Пологах, Куйбишевому, Чернігівці. Тим часом бої тривали і на лінії зіткнення. 

За повідомленням журналіста Андрія Цаплієнка, "ЗСУ просунулися в Запорізькій області на глибину до 3 км". Такі дані наводить Інститут вивчення війни. Є підтвердження інформації і у російських пабліках, але офіційно українська сторона успіхи не коментує. 

Деякі блогери, дотичні до військової теми, закликають до стриманого оптимізму щодо новин з Запорізького напрямку, бо українська армія поки не встановила контроль за жодним захопленим росією містом. Але також відзначають певні тактичні успіхи. Тим часом мелітопольці вишукують будь-які новини, які б підвердили, що наше військо наближається до міста, чекаючи на його звільнення. 




Схожі новини: