Клініка PRO HEALTH: досвідчені отоларинголог, флеболог, фахівці з хірургії голови та судин в одному місці

Переглядів: 3572

26 липня 2022 08:29

Клініка PRO HEALTH: досвідчені отоларинголог, флеболог, фахівці з хірургії голови та судин в одному місці фото

Бути першим та єдиним експертним центром діагностики та хірургії, де поєднали свої зусилля фахівці окремих лікарських спеціалізацій, нелегко. Адже до тих, хто попереду, завжди прикуто підвищену увагу. Клініка PRO HEALTH — це унікальний медичний заклад, де можна отримати якісні медичні послуги в галузі отоларингології, судинної хірургії та флебології, щелепно-лицьової та пластичної хірургії, стоматології. Тут не просто призначають курс лікування, а з моменту першого відвідування до ознак повного одужання піклуються про пацієнта.

Матеріально-технічна база дозволяє розв’язувати задачі будь-якої складності. Тому ефективність лікування надзвичайно висока, а відгуки пацієнтів — тільки позитивні. В клініці облаштовано хірургічний стаціонар включно з повноцінними операційними та палатами інтенсивної терапії. Якщо людина — пацієнт PRO HEALTH, то всі необхідні процедури, від першого обстеження та консультації до консервативного лікування чи оперативного втручання, а згодом і реабілітації, проводяться під дахом одного медичного закладу. На сайті клініки: https://prohealth.clinic/ можна ознайомитись з повним переліком послуг та записатися на обстеження та консультацію до лікаря.

Чим клініка PRO HEALTH вигідно відрізняється від багатьох інших медичних закладів

Пацієнти, що страждають від захворювань ЛОР-органів, потребують послуг щелепно-лицьового та пластичного хірурга, мають патологію судин включно з проблемами утворення тромбів вен та артерій (що входить до лікарської компетенції флеболога) мають можливість:

  1. Пройти обстеження, отримати консультацію та лікування у досвідчених лікарів високого рівня, які багато років займаються практичною медициною в обраній спеціалізації. Провідні фахівці мають наукові ступені, їх нагороджено державними відзнаками та званнями, наприклад, «Заслужений лікар України». Також клініка PRO HEALTH пропонує індивідуальний підбір лікаря для кожного пацієнта, що гарантує найвищу ефективність лікування.
  2. Скористатись останніми досягненнями сучасної медицини завдяки серйозній матеріально-технічній базі діагностично-хірургічного центру. Наявне лікувальне та призначене для проведення обстежень обладнання допомагає на 100% зберегти здоров’я пацієнтам з рідкісними та важкими захворюваннями.
  3. Пройти всі етапи лікування в одній клініці включно з перебуванням в цілодобовому хірургічному стаціонарі.
  4. Отримати задоволення від високого рівня сервісу та комфорту перебування в клініці. Такою якістю обслуговування не можуть похвалитися переважна більшість медичних закладів нашої країни.

Фахівці яких лікарських спеціалізацій допоможуть позбутися проблем зі здоров’ям?

В складних умовах війни клініка PRO HEALTH працює, аби люди могли подбати про себе та своїх рідних навіть у такий час. Пацієнтів приймають судинні хірурги та флебологи; отоларингологи (ЛОР-лікарі); фахівці з щелепно-лицьової та пластичної хірургії; лікарі, спеціалізацією яких є неврологія, ревматологія, ортопедична травматологія. Частину заробітку експертний центр діагностики та хірургії віддає на потребу українських вояків. Воїни ЗСУ та Територіальної оборони, а також особи, змушені тимчасово покинути власні домівки внаслідок ворожого нападу, мають можливість обстежитись та отримати консультацію без оплати. Щоби правильно визначитись, який саме фахівець потрібен, варто звернутися за порадою до співробітників PRO HEALTH. Це можна зробити по телефону, або завітати безпосередньо в клініку. Також є можливість ознайомитись з відгуками пацієнтів на сайті медичного закладу — це дозволить зорієнтуватись, до якого лікаря краще звернутись.




Схожі новини: