Сэкономил на штрафах. Порошенко приехал в Раду на Range Rover с закрашенной первой буквой номера

Переглядів: 898

15 лютого 2021 14:44

Сэкономил на штрафах. Порошенко приехал в Раду на Range Rover с закрашенной первой буквой номера фото

Любопытную особенность черного Range Rover, на котором экс-президент Украины Петр Порошенко прибыл в понедельник на Согласительный совет в Верховную Раду, заметили журналисты. Оказалось, что на установленном впереди внедорожника госномере белым цветом закрашена первая буква. Об этом сообщает PavlovskyNews в Телеграм.

При этом на установленном на задней части авто номере все буквы изображены как и положено черным цветом. На вопрос журналиста, почему закрашена первая буква, водитель внедорожника пятого президента не ответил.

Отметим, что обычно так делают, чтобы избежать автоматической фиксации превышения скорости и не получить штраф.

Источник



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
15 лютого 2021 г. (15:00)

Ну так! Звичайно! Ще напишіть "пра ліпєцкую канфєтную фабріку" та не забудьте про брата, якого Петро Порошенко холоднокровно по садистські зарубав саперною лопаткою, вийняв ще теплу печінку брата та сирою її з'їв. Уявляєте, який гад цей Порошенко! (та головна причина не в цьому, а в тому, що сказав вєлікій недо-фюрер "русскава міра" - "ктоугодналішьбинєпарашєнка". Редакції "МВ" - продовжуйте і далі, "вєрним курсом ідьотє, таваріщі"!

Флавио007
15 лютого 2021 г. (18:26)

А представь, как было бы классно, если бы ты жил в отдельной стране, за Збручем.

Презиком у вас, конечно, стал бы Петя. МВД - Шкиряк. Минздрав - Тягнибок (он хирург). Министром культуры - Фарион.

И ВСЁ У ВАС БЫЛО БЫ ЗАМЕЧАТЕЛЬНО. Потому что раздражающие вас МЫ жили бы отдельно. И границы с Россией у вас бы не было. Красота!

Аноним
15 лютого 2021 г. (23:50)

Я и мои кентухи поддерживаем такие инициативы. 

Аноним
15 лютого 2021 г. (15:14)

І взагалі Порошенко є баригою, тілько от незадача, не дивлячись на те, що проти Порошенка працюють майже всі силові структури України та Московської Орди - десятки і десятки слідчих та прокурорів Офісу Генерального Прокурора, майже весь склад центрального апарату ДБР, СБУ, Слідчого Комітету РФ, ФСБ РФ - їм так і не вдалося довести бодай один єдиний факт зловживання владою, корупції, чи іншого злочину! На Порошенка цілодобово, без перерви на сон та обід, ллють бруд та лайно десятки олігархічних та прокремлівських засобів масової дезінформації (зокрема до цього "хору" приєндналася і редакція "МВ"), типу підконтрольного ФСБ "Бігус інфо", все більша кількість громадян України усвідомлює, що РЕАЛЬНОЇ альтернативи Порошенку сьогодні не існує. Наступним президентом України буде або Порошенко, або продовжуватиметься падіння у безодню, яке ми спостерігаємо зараз.

Аноним
15 лютого 2021 г. (15:16)

Рагуль, тебя все не отпускает?

Аноним
15 лютого 2021 г. (17:32)

ты уже достал своей писаниной, вали уже на риа, там все такие упоротые

Флавио007
15 лютого 2021 г. (18:28)

Во-во! Пидтрымую.

Там  похоже даже модератор из этих. Пиши не хочу.

Аноним
15 лютого 2021 г. (15:16)

Так сывочолый - жлоб первостатейный. Об этом легенды ходят

Аноним
15 лютого 2021 г. (15:30)

Ще одне питання до редакції "МВ". Вам подобається, що на Вашому інформаційному ресурсі постійно і систематично випорожняє свій кишківник бридка та нікчемна істота іванькєвічь-мозя? Ви вважаєте, що це сприяє підвищенню популярності Вашого сайту?

Аноним
15 лютого 2021 г. (15:32)

Чи у Вас таке збочене розуміння "свободи слова"?

Аноним
15 лютого 2021 г. (16:26)

Тут дело не о свободе слова, здесь о том что этот самый Мозя его не кохает, а уехал в Москву. Этот вэликий шумер по факту обычный пи.дор т.е гей и своими эротическими фантазиями он всех изрядно достал. Страдает заднеприводной.

Аноним
15 лютого 2021 г. (16:13)

Рагулина, а тебя не спрашивают, что тебе подобаеться. Не подобается, нахий волай, на форум укроправды. Там как раз зоопарк таких имбецилов свидомых. Любую тему открывай - готовая диссертаци по практической психиатрии. Как и твои высеры

Аноним
15 лютого 2021 г. (17:49)

Вподобання МВ дуже специфічні і нагадують свободу слова накшталт канала НАШ. Тянуть до рота все що бачать.

Аноним
15 лютого 2021 г. (17:25)

Он же бедный, никак не нажрется.

Аноним
15 лютого 2021 г. (17:36)

Ти вважаєш, що ти риєш яму ПОРОШЕНКУ? Ні! Ти риєш яму своїм дітям та онукам!

Аноним
15 лютого 2021 г. (18:19)

Слышь придурок до которого часа в твоем дурдоме инет подают?

Флавио007
15 лютого 2021 г. (18:33)

Так вы ж там фактически избрали Петю своим президентом. Так дайте ж ему порулить!

Заодно "дитэй та онукив" забезпечитэ )

Аноним
15 лютого 2021 г. (23:30)

Продивися ще раз сам допис і коментарі, точніше висери мозі під написаним Анною Буряк текстом і зробив невтішний для себе висновок - "МВ" являє собою типовий зразок путінської брудної пропагандистської помийки, редакція якої дає безперешкодну можливість, без найменшого перебільшення, путінському тролю постійно лити лайно на своєму ресурсі. Якщо автори публікацій ще якось формально тримаються у межаш пристойності та якоїсь етики, то закріплений, швидше за все, ольгінською ботофермою постійний "коментатор" всіх мелітопольських інформаційних сайтів мозя-іванькєвічь, мабуть внаслідок отриманої ним родової травми, просто фізично не здатен до людського рівня інтелектуального спілкування. Ось так вони і співіснують, гармонійно доповнючи один одного - виродок мозя та власник цього ресурсу Кумок, в інтересах путінського недо-рейху. І не бридко то самому? Путін, а з ним і його недо-рейх не вічний! Рано чи пізно, доведеться відповідати, якщо не за Законом, то, принаймні, по совісті... Міша Кумок, колись твої внуки спитають, а чим ти, дідусь, займався під час війни фашистської Московії проти України? Що ти відповіси, що був латентним колабораціоністом путінського режиму?


Схожі новини: