Читайте книги і дивіться фільми - очільник Запорізької області рекомендує, як проводити карантин

Переглядів: 953

8 січня 2021 13:50

Читайте книги і дивіться фільми - очільник Запорізької області рекомендує, як проводити карантин фото

Очільник Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух рекомендує під час карантину читати книжки і дивитися фільми.

Звернення щодо цього опубліковано на офіційному сайті облдержадміністрації.

"Шановні земляки!  Зараз у нас з’явиться трохи більше вільного часу. Давайте проведемо його з користю – зробимо хатні справи, що давно відкладали, прочитаємо цікаву книжку, подивимося гарний фільм, зателефонуємо старим друзям.

Впевнений - два тижні пролетять дуже швидко і подарують нам нові сили, щоб жити і працювати для себе, своїх рідних і близьких та нашого Запорізького краю!", - пише О. Старух.

При цьому зауважує "про те, що заборонено та дозволено під час пандемії, можна багато сперечатися" і зізнається, що раніше також був коронаскептиком.

"Окреме прохання до керівників підприємств, установ та організацій різної форми власності! Для нас дуже важливо під час карантину зменшити кількість людей у громадському транспорті. Саме тут коронавірус передається найбільш інтенсивно, а зупинити автобуси, тролейбуси та трамваї не можна. Сучасні інформаційні технології творять дива. За допомогою месенджерів Facebook, Viber та WhatsApp можливо за кілька хвилин вирішити найскладніші питання, без довгих нарад та черг у приймальні. Прошу вас перевести на дистанційну роботу якнайбільшу кількість працівників, із врахуванням технології виробництва. 

На жаль, найважче доведеться малому та середньому бізнесу. Ви самі своїми силами зробили з нуля сотні крамниць, кафе, турагентств та інших закладів, без яких не уявити життя сучасного міста. Держава не полишить вас у скрутну годину. Вже 355 тисяч приватних підприємців отримали допомогу у розмірі 8 тис. грн на загальну суму 2,8 млрд грн, а ще 430 тисяч подали заявки через систему «Дія».  Уряд буде підтримувати Вас і надалі", - цитує голову ОДА офіційний сайт установи.

Штош, від імені "пересічних" українців, мабуть, порадію, за очільника ОДА. Бо читати книжки і дивитися фільми ці два тижні, зможуть дажеко не всі з тих, що на цей час втратили роботу.  Бо більшість книг перечитано, фільмів передивлено, а грошей з фінансової подушки витрачено ще під час весняного карантину. Толку з якого було...ну ви самі бачили

 

 



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
8 січня 2021 г. (14:14)

Тебе хорошо. Вот сколько у тебя чемоданов бабла? А кто-то живёт от зарплаты до зарплаты. Изречение Марии-Антуанетты про пирожные, знаешь? Твои советы очень их напоминают. И почитай её биографию, пока у тебя зимние каникулы.

Аноним
8 січня 2021 г. (14:27)

смотри  внимательно своего безгородька и радуйся!

Аноним
8 січня 2021 г. (20:19)

SУКА,идиот!


Схожі новини: