«У цей гроб можна було покласти рояль та зверху ще сісти»: мелитополец через соцсети выяснял отношения с «Новой почтой»

Просмотров: 2239
27 жовтня 2021 15:54
Фото со страницы К. Тарасова в Фейсбук

Мелитополец Константин Тарасов через соцсети сумел добиться адекватной стоимости услуг от грузоперевозчика «Новой почты». Мужчине пришлось заплатить за доставку товара почти столько же, сколько стоил сам товар потому, что груз упаковали в деревянную многоразовую тару в разы больше самого груза.

Выяснять отношения с «Новой почтой» К. Тарасов решил через социальную сеть Фейсбук, где разместил гневный пост.

Шановна Нова пошта !

А поясніть мені, будь ласка, таку річ -

Пару днів тому я придбав автомобільне скло вагою 10.5 кг. За транспортування його з Полтави я сплатив 750 гривень (це не враховуючи зворотній платіж). Розмір цього скла від легковика та гроба, в якому воно приїхало ви бачите на фото. У цей гроб можна було покласти рояль та зверху ще сісти самому. Вважаю, що не один я купую автоскло і можна було б якось оптимізувати процес, а не впарювати клієнтам продаж послуги на переміщення повітря. Щоб ви розуміли, ціна ваших послуг практично дорівнює вартості речей, котрі ви перевозите в такий вкрай коштовний спосіб. Я цим дуже невдоволений, тому залишу тут ці фото, щоб люди могли подивитись на те, з якою неповагою ви ставитесь до грошей своїх замовників.

Под публикацией собралось несколько десятков комментариев, в большинстве из которых пользователи соцсети рассказывают свои истории негативного сотрудничества с транспортной компанией.

К удивлению мелитопольца и сама «Новая почта» ответила на претензию в сети и в течение суток вопрос удалось уладить.

К. Тарасов спустя время написал: «Цей пост задумувався як спосіб звернути увагу на неякісне обслуговування кліентів. АЛЕ!!! Я ВИМУШЕНИЙ ВИЗНАТИ, ЩО ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК СПРАЦЮВАВ НА 100 ВІДСОТКІВ І ПРОБЛЕМУ ВИРІШЕНО. ЧЕСНО КАЖУЧІ, Я НА ЦЕ НЕ ОЧІКУВАВ, АЛЕ ДІЙСНО ВСЕ ВИРІШИЛИ. А також мушу визнати, що НП дійсно опікується своїм іміджем. Сподіваюсь, що буде проведена системна робота по мінімізації кількості таких випадків.




Похожие новости: