Повідомили про підозру ще шести зрадникам, які увійшли до лав окупаційної патрульно-постової служби у Запорізькій області

Переглядів: 215

16 травня 2024 11:52

Повідомили про підозру ще шести зрадникам, які увійшли до лав окупаційної патрульно-постової служби у Запорізькій області фото

Стали відомі особи зрадників, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів на захопленій частині Запорізької області

У ході слідчо-оперативних дій встановлено особи та повідомлено про підозру ще 6 зрадниками, які допомагають ворогу на окупованій території Запорізької області.

Як повідомляє пресслужба СБУ, після початку повномасштабного вторгнення встановлені особи добровільно вступили до створеної агресором «патрульно постової служби головного управління мвс у Запорізькій області».

Перебуваючи на «посадах» зловмисники охороняли та забезпечували перевезення бюлетенів до «виборчих дільниць» під час проведення фейкових виборів.

Крім цього, під «кураторством» фсб вони здійснювали підбір «кандидатів» до лав окупаційного органу.

Для цього використовували особисті зв’язки, у тому числі серед колишніх правоохоронців.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантам про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Слідчо-оперативні дії проводили співробітники СБУ в Запорізькій області за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури.

 




Схожі новини: