Донька хворого Брюса Вілліса розповіла про його стан

Переглядів: 146

5 травня 2024 09:45

Донька хворого Брюса Вілліса розповіла про його стан фото

"Міцному горішку" спочатку діагностували афазію, а згодом — лобно-скроневу деменцію. Він відійшов від акторської карʼєри ще у 2022 році.

Румер Вілліс ділиться новинами про свого тата Брюса Вілліса після того, як голлівудському актору поставили діагноз лобно-скронева деменція на початку 2023 року. Про це пише People.

"Він почувається дуже добре. Сьогодні я маю піти туди з [донькою] Луеттою", — зазначила старша донька Брюса Вілліса та Демі Мур.

Румер також вважає, що відкритість щодо хвороби її зіркового батька може допомогти іншим людям, які переживають подібні ситуації зі своїми близькими.

У березні 2022 року "міцний горішок" залишив акторську кар’єру після того, як у нього діагностували афазію. А в лютому 2023 близькі Брюса Вілліса повідомили, що його стан погіршився і в нього діагностували лобно-скроневу деменцію.

Після новин про діагноз актора вся його змішана родина доволі часто збирається разом, аби підтримати рідну людину. Окрім дружини Емми Гемінг-Вілліс з двома доньками, до Брюса приходять у гості колишня дружина Демі Мур та троє їхніх дітей — Румер, Таллула та Скаут.

Луетта — це перша і поки єдина онука Брюса Вілліса. Дівчинка народилася у квітні 2023 року. Вона часто проводить час із зірковим дідусем.




Схожі новини: