Скільки людей проживає на тимчасово окупованій території Запорізької області?

Переглядів: 174

1 травня 2024 11:20

Скільки людей проживає на тимчасово окупованій території Запорізької області? фото

За даними колаборантів живуть більше півмільйона осіб. А насправді?

У своїй статистиці колаборанти написали, що на захопленій частині Запорізької області проживає 557 000 людей.

Останні дані з кількості населення в Запорізькій області публікувалися ще до початку окупації. Згідно з ними на всій території проживало 1 600 000 людей.

З них 875 000 проживало в Запоріжжі та Запорізькому районі. Ще приблизно 80 000 осіб проживало на території області, яку ворог не окупував.

Якщо просто математично відняти населення, яке було та яке залишилось, отримуємо, що за підрахунками рашистів з окупації виїхало всього лише приблизно 100 000 осіб.

Ці дані звісно не відповідають дійсності, адже понад 100 000 людей, за даними місцевої влади, виїхали з окупованого Мелітополя, а.тільки з Бердянська - 40 000. А ще є Енергодар, Токмак, Кам’янка, Чернігівка, Приморськ та багато інших окупованих населених пунктів, звідки люди тікали від окупанта. Згідно з останніми даними на підконтрольній Україні частині області живуть приблизно 600-700 тисяч осіб, серед них близько понад 200 тисяч – це ВПО з регіонів, де йдуть бойові дії або які перебувають в окупації.

За даними Мінреінтеграції станом на вересень 2022 року на окупованій частині області залишалось близько 350 000 осіб. Після цього люди ще масово виїжджали.

За приблизними підрахунками станом на зараз на ТОТ Запорізької області проживає 250-300 тисяч людей. Звісно, це не рахуючи ворожих військових та численних заробітчан з різних регіонів рф, які пруться на наші землі у пошуку легких грошей.

Нащо ж загарбники брешуть? Все просто: заради себе. Від кількості населення на рф рахуються різноманітні субвенції та дотації для регіонів. З урахуванням населення визначається також і заробітна платня чиновників.

 

 




Схожі новини: