Рашистський рецидивіст як зразок для дітей

Переглядів: 184

30 квітня 2024 13:02

Рашистський рецидивіст як зразок для дітей фото

Окупанти впевнені, що це підштовхне дітей до «звершень»

На вихідних у селі Нововасилівка провели зустріч із молоддю, на якій був присутній російський скандальний боксер дацик на псевдо "рудий тарзан".

Відомий, як прихильник ультранаціоналістичного руху «Слов'янський союз». У 2007 році був затриманий за серію пограбувань салонів зв'язку, визнаний неосудним, поміщений до психіатричної клініки, звідки у 2010 році втік. Нелегально прибувши до Норвегії, попросив там політичного притулку, у чому йому було відмовлено. Норвезькою експертизою Дацика було визнано осудним і засуджено до тюремного ув'язнення за незаконне носіння зброї.

Після відбуття терміну рішенням суду депортовано до росії, де засуджено до п'яти років позбавлення волі. 17 березня 2016 року вийшов на волю із красноярської колонії. Окрім цього його обвинувачували у дебошах, нападах на повій, спробі перетину російсько-естонського державного кордону.

У 2023 році Дацик заявив, що він вербує ув'язнених, щоб взяти участь у війні проти України. Тепер він у вільний від вбивств час, «надихає» дітей на тимчасово окупованій території.

 




Схожі новини: