Де працює Бердянська влада?

Переглядів: 206

15 травня 2024 19:00

Де працює Бердянська влада? фото

Розташування бердянських чиновників - це велика таємниця, яку не можна розголошувати.

А питати про місцезнаходження Бердянського виконкому та адміністрації  можуть тільки диверсанти! Таку відповідь отримали журналісти на запит, який відправили на імʼя начальниці БМВА Галіціної.

Виявилось, що пересічний бердянець, на думку адміністрації, не має права цікавитись, які приміщення за його податки займають призначені представники влади та де взагалі їх шукати. Бердянська адміністрація - це, виявляється, надважливий обʼєкт. І якщо раптом представники громади дізнаютьс, де знаходиться та влада, яка живе на їх податки, то це може поставити під загрозу життя та здоровʼя чиновників!

У той же час законодавство України дає чіткий перелік інформації, яка заборонена для збирання, зберігання та розповсюдження в умовах військового стану. І розташування місцевих чиновників - ми не знайшли у жодному Законі або розʼясненні Генштабу, які регулюють ці питання. Тому оцінювати законність відмови БМВА будуть компетентні структури.

Влада Бердянська не тільки ховається від людей сама, а й ретельно приховує усі прийняті рішення. З початку року БМВА на офіційному сайті громади опублікувало тільки одне прийняте рішення про перерозподіл бюджету. Цим рішенням, в тому числі, було збільшено витрати на утримання БМВА з 15 до 20 млн грн.

Чи почують бердянці аргументацію щодо цього? Скоріш за все, ні. З початку роботи БМВА не прийняла жодного рішення, яке б обговорило з громадою або про яке б попередило заздалегідь.




Схожі новини: