“Попереду нові виклики”: Запорізький обласний центр молоді очолив новий керівник

Переглядів: 207

13 травня 2024 23:02

“Попереду нові виклики”: Запорізький обласний центр молоді очолив новий керівник фото

Директором Запорізького обласного центру молоді призначений Олексій Савицький

З 2017 року Олексій Савицький працював начальником управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. У 2022 році також очолив координаційний хаб Запоріжжя.

Про своє призначення на нову посаду Олексій повідомив на власній фейсбук-сторінці 6 травня і опублікував світлину, де він стоїть біля будівлі обласного центру молоді.

«Час перегортати сторінку.

Завершився мій шлях на посаді начальника управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. Який же насичений та цікавий він був! Складний? Не без цього. Незабутній? Абсолютно!

В мирному житті ми робили дійсно фантастичні штуки: встановили рекорд України з одночасної кількості команд-учасниць у «Що? Де? Коли?», організували у Запоріжжі офіційну регіональну Лігу Сміху, запалювали «Пляжний бум» з Максом Барських… І це тільки верхівка айсберга! Скільки ще було різноманітних заходів для молоді та сімей міста, важливих соціальних програм, ініціатив, проектів…

Потім трапився ковід - і прийшла нова реальність, ім’я якій онлайн. Ми змогли успішно переформатуватися, але здавалося, що ось-ось - і повернеться нормальне життя.

Фото: Суспільне Запоріжжя

А потім почалася війна. І вся діяльність управління (як і всього департаменту) сконцентрувалася на допомозі переселенцям. Майже два роки мав честь координувати запорізький хаб для сотень тисяч українців, що рятувалися. Спочатку «Епіцентр», потім «Козак-Палац» та ліцей… Хто знає, той знає! І не забуде, мабуть, ніколи тих безсонних ночей, тих безкінечних днів, тієї втоми, але водночас того бажання зробити все можливе (і неможливе!), а ще - тих дивовижних людей, з якими пощастило працювати.

І от як раз щодо людей. Хочу від щирого серця подякувати тим, хто упродовж всіх цих років йшов зі мною пліч-о-пліч. Керівництво, волонтери, ініціативна молодь, колеги, а окремо - наш невеличкий колектив, який вже давно перетворився з команди однодумців на справжню сім’ю. Ні, це не фігура мови, не якась банальна фраза, не «обов’язковий» комплімент від екс-начальника. Це факт! Нам дуже пощастило одне з одним, і я сподіваюсь, що ми ще дуже багато чого зробимо разом.

Попереду нові виклики - більш масштабні, більш амбітні, більш грандіозні. Впевнений, що впораюсь - а точніше, що ми впораємося. Ще раз дякую! Далі буде!», - написав новий очільник обласного центру молоді.

Попереднім керівником КУ "Запорізький обласний центр молоді" ЗОР була Інна Скороходова. З початком війни  посадовиця виїхала із Запоріжжя. Нещодавно вона подала керівництву Запорізької обласної ради заяву на звільнення. Як зазначав журналістам голова Запорізької ОДА Іван Федоров, Інна Скороходова тривалий час знаходилась за межами міста та області, тож її заяву було задоволено.




Схожі новини: