Бюрократія проти мобілізації: як я ходив до ТЦК

Переглядів: 175

12 травня 2024 18:59

Бюрократія проти мобілізації: як я ходив до ТЦК фото

На своєму особистому досвіді блогер Сергій Громенко переконався: у ТЦК тріумфує бюрократія. Саме тому, на його думку, неможливо організувати нормальний призов, а людей відловлюють на вулицях.

Сергiй Громенко, історик, публіцист та громадський діяч

Українська держава байдужа, а іноді ворожа до українського громадянина. Дві сьогоднішні замальовки про ТЦК і Собес.

У мого ТЦК немає сайту. Дай, думаю, заїду, подивлюся на інформаційний стенд, щось дізнаюся про облік. А хрін там — нема в ТЦК ніякого стенда, тільки черговий показав мені в телефоні знімок список документів.

А там вимоги — два фото 3х4, та не прості, а матові. Серйозно, блджт?! Матові фото? Нахріна вам зараз друковані фото? А ще треба довідку про несудимість. Що, блджт?! Ми в інститут благородних дівиць людей набираємо? А якщо судимість є — не мобілізують?!

Короч, я не знаю, хто винний, але не дивно, що мобілізація провалена і доводиться хапати людей на вулицях. Бо бюрократія заважає нормальному призову. По-моєму, паспорт показав — і вперед на медогляд, а інші папери треба в дупу запихувати тим, хто їх вимагає. І це ще я день в черзі не стояв марно.

А потім пішов у Собес. А вони мало того, що працюють до 17, щоб не дай Боже, якийсь пролетар після роботи не зайшов. Вони ще о 16 припиняють прийом. Ну і що, що на годиннику 16:11 і нікого нема в черзі — приходь завтра.

Боженька любить нас, нерозумних, інакше все давно б розвалилося нахрін.

Автор висловлює особисту думку, яка може не збігатися із позицією редакції. Відповідальність за опубліковані дані в рубриці "Думки" несе автор.




Схожі новини: