Прикрасили і спакували: у Запоріжжі пройшла акція до Великодня

Переглядів: 202

3 травня 2024 20:40

Прикрасили і спакували: у Запоріжжі пройшла акція  до Великодня фото

Рятувальники продовжують нести службу у прифронтових населених пунктах — Оріхові, Гуляйполі, Степногірську, адже там досі проживають декілька сотень людей, які попри усю небезпеку відмовляються покидати рідні домівки.

Аби підтримати своїх колег та місцеве населення напередодні Великодня співробітники ДСНС провели акцію, об'єднавши зусилля волонтерів, благодійників, дітей. Представники БО Благодійний фонд "Гора Добра" зі Львову передали понад 300 одиниць обрядового хлібу, а пекарня "Урожай" - ще 200 і глазур для декорування.

Рятувальниці разом із запорізькими дітьми прикрасили та спакували паски і крашанки, аби в такий символічний спосіб привітати колег, поділитися своїм теплом та енергією, яка дає сили та світлу віру у щасливе майбутнє України.

"Рятувальники вітають усіх з Великоднем, передаючи побажання миру та перемоги, аби Бог почув всі наші молитви. Волонтери передали паски, а ми прикрасили їх разом з понад 150 крашанками. Смаколики поїдуть в прифронтові населені пункти, аби підтримати своїх побратимів-вогнеборців та місцеве населення. Зрозуміло, що купити або спекти самим ці традиційні страви тут не виявляється можливим. А ми у такий спосіб хочемо не тільки висловити свою турботу, а й вкотре нагадати, що не полишимо в біді жодного, хто потребує допомоги", - говорить речниця Головного управління ДСНС України у Запорізькій області Юлія Баришева.

 




Схожі новини: