Селін Діон розповіла, як весільний головний убір вдарив по її здоров'ю

Переглядів: 170

24 квітня 2024 20:00

Селін Діон розповіла, як весільний головний убір вдарив по її здоровю фото

У день весілля Селін не думала, що тіара залишить такі сліди на її лобі. Їй довелося три тижні приймати антибіотики.

56-річна канадська співачка Селін Діон, яка стала героїнею травневого номера французького Vogue, розповіла у відео для журналу, що головний убір, який вона одягла в день весілля з менеджером Рене Анжелілем, приніс їй великі неприємності.

У 1994 році тоді 26-річна артистка вийшла заміж за нині покійного Рене. На той момент йому виповнилося 52 роки. У день весілля, крім розкішної білої сукні, на нареченій була вишукана тіара, оздоблена 2000 кристалами Сваровскі, яка важила майже три кілограми.

"Немає проблем, я можу впоратися з вагою. А коли ти така щаслива, немає ваги, немає проблем, немає болю. Одного разу ми ніби репетирували із сукнею, великою фатою і всім іншим, і це було у великому бальному залі, і все було зроблено з красивих дерев'яних підлог. Я тренуюся, і все гладко і все добре, але коли мені довелося йти по собору, там не дерев'яна підлога, а килим. Я починаю йти і... це типу: "Чи доживу я? Чи доживу я до свого майбутнього чоловіка?"... Я так і зробила, і так усю ніч, усе чудово, люди щасливі. Але коли ми зняли тіару, у мене був поріз, бо тиск був занадто сильним. Наступного дня прокидаюся, дивлюся на себе в дзеркало, у мене посеред чола шишка розміром із яйце. Я подивилася на чоловіка і сказала: "Ха, вже надто пізно, ми одружені". Але він такий величезний... Я така: гаразд, підемо до лікаря. Тож мені довелося приймати антибіотики майже три тижні", — зізналася співачка.

Віддаючи данину поваги своєму покійному чоловікові Анжелілю, який помер від раку горла 2016 року у віці 73 років, Діон сказала, що досі "сильно відчуває його присутність".

"Це момент, який залишиться зі мною на все життя. Весільна сукня не могла бути достатньо великою. У мене на голові могло бути втричі більше. Того вечора в мене могло бути шість різних суконь, тому що він був і залишається такою чудовою людиною. Він витягнув з мене все найкраще, він дійсно це зробив", — відверто розповіла Селін.

Діон вперше зустріла Анжеліля, коли їй було 12 років, а йому — 38. Лише набагато пізніше пара закохалася одне в одного, і 1993 року вона поділилася цією новиною з шанувальниками в примітках до свого третього англомовного альбому The Color Of My Love.

 

 

"Рене — моє кохання, я більше не можу зберігати в собі цю таємницю. Вона стає занадто потужною. Дозволь мені намалювати правду і показати тобі, що я відчуваю. Рене, ти колір моєї любові, — йшлося в одному з них.

Наступного року Діон і Анжеліль одружилися в базиліці Нотр-Дам у Монреалі. За роки шлюбу у пари народилося троє дітей: Рене-Шарль і близнюки Нельсон та Едді.




Схожі новини: