Канни-2024: Карла Бруні продемонструвала розкішні вбрання (фото)

Переглядів: 180

21 травня 2024 21:03

Канни-2024: Карла Бруні продемонструвала розкішні вбрання  фото

На публіці знаменитість зʼявилася без чоловіка Ніколя Саркозі. Вона позувала перед обʼєктивами камер у стильних сукнях та коштовностях.

56-річна французька співачка та модель Карла Бруні відвідала Каннський кінофестиваль-2024 у розкішних сукнях. Знімками з події на Лазуровому узбережжі Франції зірка ділиться в Instagram.

Колишня перша леді Франції відвідала один із заходів в оксамитовій сукні Alexis Mabille та коштовностях Chopard. Оскільки ювелірний дім є давнім спонсором Каннського кінофестивалю, багато зірок зʼявляються саме в їхніх прикрасах на заходах.

Вбрання Карли мало акцентне декольте та підкреслювало її фігуру.

"Дякую Chopard за прекрасний вечір", — написала Бруні.

Карла Бруні

Згодом дружина Ніколя Саркозі відвідала премʼєру фільму "Емілія Перес" із Селеною Гомес у головній ролі. На червоній доріжці знаменитість продемонструвала золотисту сукню CELINE з глибоким декольте. Вбрання експерша леді доповнила низкою прикрас та розпустила волосся.

Карла Бруні

Ще одним образом Карла Бруні похизувалася на заході "Жінки в кіно". Зірка одягла ніжну кремову сукню із золотистими елементами та розрізом на нозі.

На червоній доріжці до моделі приєднався арабський бізнесмен Мохаммед Аль Туркі, якому раніше приписували роман з Наомі Кемпбелл. Мультимільйонер обрав для виходу у світ білий піджак, сорочку, поєднавши їх з чорним метеликом та штанами.

Карла Бруні

Останнім образом для Каннського кінофестивалю-2024 стало вбрання від SAINT LAURENT. Розкішна чорна сукня мала глибоке декольте та демонструвала оголені плечі Карли. На ногах колишньої першої леді були чорні туфлі на підборах.

Карла Бруні




Схожі новини: