Серце і квіти з мила: у Запоріжжі переселенці вчилися виготовляти оригінальні речі

Переглядів: 223

20 травня 2024 22:45

Серце і квіти з мила: у Запоріжжі переселенці вчилися виготовляти оригінальні речі фото

Тренінг з миловаріння волонтери Координаційного гуманітарного центру Запорізької області та IOM Ukraine провели для мешканців шелтеру «Центр допомоги Запоріжжя».

Від імені всіх мешканців щирі слова вдячності волонтерам за запрошення висловив керівник шелтеру Микола Городенський.

«Кожен майстер-клас для нас - це унікальне емоційне враження, адже кожен учасник створює справжні шедеври, які відтепер будуть прикрашати наші дні.

Під час майстер-класу ми насолоджувалися кожним етапом створення виробу, обирали барвники та аромати, допомагаючи один одному та занурюючись у чарівний світ творчості. Цей захід не лише навчає нас мистецтву миловаріння, а й дарує нам можливість відчути справжню радість та задоволення від результату власної праці.

Ваша допомога не лише навчає нас новим навичкам, але й надихає нас на творчість та самовираження. Ви даруєте нам не лише навички, але й можливість відчути себе частиною чогось більшого, спільної творчої спільноти, де кожен з нас має значення.

Ваша турбота та підтримка важлива для нас, і ми дуже вдячні за вашу неоціненну роль у нашому житті. Нехай ваші добрі справи завжди повертаються до вас у вигляді щедрих нагород та радісних моментів. Дякуємо вам за незабутні емоції та важливі вивчені уроки, які нам подарували!», - написав Микола Городенський.

"Центр допомоги Запоріжжя" відкрився 28 квітня 2022 року.  Як розповів керівник шелтеру Микола Городенський, сьогодні у ньому проживає 60 мешканців, серед яких 14 дітей, із  Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей.

Фото Миколи Городенського




Схожі новини: