Як зайти в Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень?

Переглядів: 156

17 травня 2024 19:15

Як зайти в Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень? фото

Єдиний реєстр виконавчих проваджень — це онлайн платформа, де містяться всі провадження щодо примусового виконання рішень. В реєстрі публікуються як відкриті, так і вже завершені або зупинені виконавчі провадження. У реєстрі перебувають рішення, які повинні бути виконані за результатами суду та інших державних органів у порядку, передбаченому  виконавчим провадженням.  Більше інформації на тему за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/reiestr-vykonavchykh-provadzhen/.

Як перевірити виконавчі провадження та яку інформацію можна отримати?

Автоматизована система виконавчого провадження відкрита для всіх зацікавлених сторін. Для користування системою необхідно відвідати офіційний веб-сайт, за посиланням — https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

У загальному режимі вам потрібно обрати тип боржника — фізична особа або юридична особа. Потім заповніть поля з датою народження, прізвищем, ім'ям та по батькові для фізичних осіб, або введіть назву підприємства та його ЄДРПОУ для юридичних осіб. Крім цього, можна звернутися за вказаним номером телефону державного виконавця, щоб дізнатися про поточний статус виконавчого провадження. Як результат, ви отримаєте інформацію про стан провадження, яке вас цікавить.

Частина платформи, призначена для доступу сторін до виконавчих проваджень, дозволяє отримати наступну інформацію:

  • дані про те, хто розпочав виконавче провадження та який виконавець його веде;

  • інформація про дії державного виконавця;

  • дані про поточний статус та хід виконавчого провадження.

Крім того, ви можете дізнатися про постанови, видані державним виконавцем, а також знайти рішення виконавчого провадження та інші відомості.

Як отримати доступ до реєстру виконавчих проваджень?

Єдиний реєстр виконавчих проваджень забезпечує відкритий та абсолютно безоплатний доступ. Немає необхідності проходити складний процес реєстрації для користування його можливостями, а інформація, що відображається, завжди актуальна на момент запиту.

Якщо вам потрібен доступ до конкретних даних щодо виконавчого провадження, вам знадобиться ідентифікатор доступу та порядковий номер виконавчого провадження. Цю інформацію можна знайти в рішенні, що видається при відкритті провадження. Важливо зазначити, що ідентифікатор доступу складається з 12 символів, які можуть бути цифрами і літерами.




Схожі новини: