Крізь бурі та кризи: 10 найміцніших пар українського шоубізнесу розповідають свої секрети стосунків

Переглядів: 174

15 травня 2024 15:33

Крізь бурі та кризи: 10 найміцніших пар українського шоубізнесу розповідають свої секрети стосунків фото

15 травня - міжнародний день сім’ї, який відзначають в Україні та світі. Родина – одне з найголовніших, що є у цьому житті.

Як долали кризу Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв? Чи разом Олена Кравець та її чоловік Сергій? Чи шкодує Ольга Сумська, що пішла від свого першого чоловіка до Віталія Борисюка? Усі деталі – у матеріалі.

МАРИНА ТА ПАВЛО ЗІБРОВ

У серпні 2024 року співак Павло Зібров та його дружина Марина відзначать 30-у річницю шлюбу. Зі своєю другою дружиною найвідоміший український вусань познайомився на одному заході, куди його запросили виступити. В інтерв’ю для Аліни Доротюк Зібров пригадував, що гарна і модна білявка одразу впала йому в око.

Згодом пара почала зустрічатися. Рік Павло їздив до коханої, а потім вона прямо сказала йому визначитися: або вони разом, або ні. Зібров не зволікав із рішенням і зробив пропозицію. Пара розписалася у день народження Марини – 25 серпня. Таким чином у родині подвійне свято.

Ба більше - у 2019 році (на срібну річницю весілля) Зібров знову повів дружину до вівтаря.

Також Павло Зібров зізнавався, що у їхньому шлюбі немає криз. На момент одруження вони були дорослими людьми і вже мали перший невдалий досвід. Натомість Марина розповіла про одну проблему.

"Мене дратує, що він хропить. Ми спимо у різних спальнях", - ділилася вона.

Свою дружину Павло Зібров лагідно називає "капітаном моєї душі". Разом подружжя виховує спільну доньку Діану.

ОЛЬГА СУМСЬКА І ВІТАЛІЙ БОРИСЮК

Акторка Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк уже 28 років разом. Днями подружжя відзначило чергову дату.

"28 років разом. Вітасик, я пам’ятаю кожну мить перших днів, коли все народжується. Справжнє, найцінніше, єдине у світі. Люблю", - привітала вона його з річницею весілля у своєму Instagram.

Для Сумської це другий шлюб. До цього вона була разом із колегою – актором Євгеном Паперним і народила від нього першу доньку Антоніну. Декілька років тому Ольга в одному з інтерв’ю розповіла, як Паперний здогадався про її зраду з Борисюком. Утім, вона наголосила, що зараз ні про що не шкодує, бо зустріла чоловіка своєї мрії.

У травні 2021 року – на срібну річницю – Сумська знову вийшла заміж за Борисюка. Акторка зізнавалася, що їхній шлюб мав багато тріщин. Найчастіше сварки виникають через роботу – Ольга любить давати поради, а Віталій не дуже їх сприймає.

А от секретом вдалих стосунків "графиня" Сумська і "князь" Борисюк вважають те, що вони сплять у різних кімнатах. Це дозволяє творчій родині мати трохи власного простору.

Подружжя разом виховує спільну доньку Аню, яка теж вирішила йти творчою стежкою.

ОЛЕНА ТА СЕРГІЙ КРАВЕЦЬ

Зірка "95 Кварталу" Олена Кравець у 2002 році вийшла заміж за свого теперішнього чоловіка Сергія. Вони познайомилися будучи студентами, разом грали у КВК. Згодом пара почала жити разом, а потім Олена завагітніла і народила доньку-первістка Марію. Молода родина спочатку жила дуже скромно. Перша справжня популярність та успіх прийшли після рішення переїхати до Києва.

Тут їхня родина поповнилася ще на двох. У 2016 році Кравець народила двійню – доньку Катю і сина Ваню.

В одному зі своїх інтерв’ю зірка зізнавалася, що двічі пережила викидні. Це сталося через шалений темп роботи. Тоді її дуже підтримала родина – старша донька та чоловік. А ще Олена розповіла, що декілька років зверталася за допомогою до психоаналітика.

Зараз Кравець не афішує стосунки зі своїм чоловіком. Ба більше – не захотіла коментувати особисте життя в розмові з "Люкс ФМ".

МАША ЄФРОСИНІНА І ТИМУР ХРОМАЄВ

"Я перша зізналася тобі у коханні майже 22 роки тому. Ти відповів на це: "Дякую" - і я подумала: нашим стосункам кінець. Сьогодні ми обидва навряд чи порахуємо, скільки разів за ці роки вимовили одне одному "люблю"", - такими зворушливими словами телеведуча Маша Єфросиніна вітала свого чоловіка Тимура Хромаєва у день усіх закоханих.

Пара познайомилася 22 роки тому у травні в Криму – випадково перетнулися на набережній і за деякий час одружилися. Телеведуча відверто зізнавалася про кризи у шлюбі. Ба більше – у 2013 році вони навіть розлучалися на рік.

Зараз їхня родина теж переживає розлуку, бо Тимур від початку повномасштабного вторгнення пішов боронити Україну і зараз служить на Запорізькому напрямку. Утім, пара навчилася підтримувати стосунки на відстані. А у серпні цього року відзначить 21 річницю шлюбу. За цей час у них народилася донька Нана та син Олександр.

ІННА ТА ОЛЕКСАНДР ПЕДАН

У 2023-му український шоумен Олександр Педан відзначив 20-у річну весілля зі своєю дружиною Інною. Вони знайомі ще зі шкільних років – грали в КВК за різні команди. Інна одразу сподобалася Олександру, але той не причарував її. Потім вони знову зустрілися вже будучи студентам. Педан запросив дівчину на перше побаченні і відтоді вони не розлучаються.

Шоумен зазначав, що за 20 років шлюбу Інна неодноразово рятувала їхні стосунки своєю мудрістю. Під час повномасштабного вторгнення вона відмовилася їхати за кордон з неповнолітнім сином і залишалася з чоловіком. Педан наголошував, що випробування відстанню і часом – складне рішення для кожної пари.

Подружжя виховує доньку Валерію, яка вже наступає на п’яти зірковому татусю і разом із ними веде власне шоу, та сина Марка.

ІРИНА ФЕДИШИН ТА ВІТАЛІЙ ЧОВНИК

У липні 2024 року співачка Ірина Федишин та її чоловік Віталій Човник відзначать повноліття свого шлюбу – 18 років. Вони познайомилися на одному заході, куди Ірину запросили виступити, а Віталій був ведучим. Ефектна красуня одразу полюбилася чоловіку, але того вечора все обійшлося лише короткими поглядами у її бік.

Згодом Човник зателефонував Федишин, а за декілька місяців запропонував одружитися. Ірина не планувала виходити заміж у 19 років, але коханий був наполегливий. Співачка відкинула свої упередження і погодилася, бо, як зізнавалася, дійсно покохала свого Віталія.

Зараз Віталій Човник не лише чоловік Ірини Федишин, але і її продюсер. Разом пара виховує двох синів – Олега та Юрка і, ймовірно, чекає на поповнення. Принаймні так артистка заінтригувала у своєму новому кліпі.

КСЕНІЯ ТА ЄВГЕН КОШОВИЙ

17-у річницю шлюбу у 2024 році відзначить шоумен Євген Кошовий разом зі своєю дружиною Ксенією. Пара побралася у 2007 році. Але цього могло і не статися. Комік "95 кварталу" пригадував, що Ксенія одразу йому сподобалася, але перше повідомлення він наважився написати їй аж через три місяці.

На той час Кошовий уже мав певну популярність. Та жінку це не турбувало. Вона була досить холодною і не демонструвала свої почуття. Все закрутилося після презентації сайту балету Freedom, де танцювала Ксенія. Та запросила чоловіка до ресторану і поставила ультиматум: якщо зараз він з нею не піде, то більше може і не приходити.

Зараз подружжя виховує двох доньок – Варвару та Серафиму.

ТЕТЯНА ТА ВІКТОР БРОНЮК

12 липня 2024 року – чергова річниця весілля для фронтмена гурту "ТІК" Віктора Бронюка. Разом зі своєю дружиною Тетяною він уже 16-й рік у шлюбі, що теж дає право назвати їх найміцнішою парою українського шоубізу.

Артист не любить ділитися подробицями особистого життя. Утім, в інтерв’ю для Слави Дьоміна він розповідав, що були певні моменти, як і у всіх пар. Та не розмовляти тижнями чи довго ображатися одне на одного – це точно не про них.

Бронюк зазначав, що Тетяна працювала організатором концертів. А тому знає усю специфіку життя артиста. Головне для них – взаємоповага і довіра. Разом пара виховує доньку Єву та сина Данила.

ЛІЛЯ РЕБРИК ТА АНДРІЙ ДИКИЙ

Подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого вважають одним із найміцніших і наймедійніших в Україні. Адже їхнє кохання закрутилося під час участі у популярному проєкті "Танці з зірками", де Андрій був професійним танцівником, а Ліля – запрошеною зірковою учасницею. Тоді обоє мали свої особисті стосунки. Але справжнє кохання перемогло, хоч Ребрик спочатку і заперечувала його.

Їхнє весілля відбулося у грудні 2011 року. У шлюбі народилося троє доньок – Діана, Поліна та Аделіна. Зараз Ліля та Андрій, окрім своєї основної роботи, разом працюють у благодійному фонді.

ВІКТОРІЯ ТА ЮРІЙ ТКАЧ

28 лютого 2024 року шоумен та комік Юрій Ткач і його дружина-танцівниця Вікторія відзначили 10 річницю весілля. А, власне, стосункам пари – на декілька років більше. Вони знайомилися тричі до того, як почали офіційно зустрічатися. Рішучий крок першою зробила Віка, підсівши на репетиції одного заходу до свого майбутнього чоловіка.

Згодом подружжя разом поїхало на турбазу, де відбувся їхній перший поцілунок. Як писала Віка на своїй сторінці в Instagram, вона завдячує долі за їхню зустріч. І зізнавалася, що навіть "не дихає" без свого чоловіка. Такими ніжними словами вона вітала коханого з днем весілля.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: