У Мелітополі окупанти роздають посади зрадникам попри корупційні злочини

Переглядів: 214

15 травня 2024 10:40

У Мелітополі окупанти роздають посади зрадникам попри корупційні злочини фото

На тимчасово окупованих територіях триває підкилимова боротьба за вплив в регіоні між різними групами впливу.

Центр національного спротиву вже повідомляв про зрадницю світлану нестеренко, яка працювала в ТДАТУ (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного) у Мелітополь, але з захопленням рідного міста вирішила закінчити кар’єру й стала проректором у фейковому місцевому університеті. Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Там вона займалась розкраданням коштів, зокрема влаштувала по документах на роботу свою невістку, яка на роботу не ходила, але отримувала гроші. За це світлану нестеренко звільнили й порушили проти неї кримінальну справу.

Проте корупційні злочини не завадили агенту фсб далі будувати кар’єру на ТОТ. Тепер за повідомленням небайдужих вона очолила місцевий осередок “россельхозцентр”, – фейкову структуру, яка займається здирництвом з місцевих аграріїв.

Посаду вона отримала без конкурсу, досвіду роботи й профільної освіти, адже в регіоні дефіцит колаборантів. Сама ж світлана навіть намагалась оскаржити кримінальну справу проти неї, але марно.

Це і є соціальний ліфт на ТОТ, де головним критерієм фаховості є лояльність до кремля,  а також відсутність інтелекту й моральних принципів. Проте її “кадрові успіхи” короткочасні, адже за зраду Батьківщини передбачена відповідальність.




Схожі новини: