Ноутбуки від Евротехнікі

Переглядів: 299

За останніми даними статистики, в Україні зареєстровано понад 30 мільйонів користувачів мобільного зв'язку. Смартфон є практично у кожного українця. Нас оточують мобільні технології. Крім смартфона, користувачі активно використовують планшетні комп'ютери і ноутбуки.

В останні роки ноутбуки та планшети поступово витісняють персональні комп'ютери, продажі яких падають 2 роки.

У порівнянні з персональним комп'ютером, ноутбуки є більш універсальними. Вони дозволяють виконувати такі ж завдання при більш компактних розмірах і мобільності. Потужність сучасних ноутбуків не поступається потужності персональних комп'ютерів. Сучасні ноутбуки від Евротехнікі відрізняються стильним виглядом і відмінною продуктивністю. При виборі ноутбуки необхідно знати наступну інформацію.

Ноутбуки діляться на кілька класів: нетбуки, ноутбуки для дому та офісу, ультрабуки і ігрові ноутбуки.

Найбільш компактні і недорогі - це нетбуки. Вони призначені для простих завдань - робота в Інтернеті і з офісними документами. Вони мають вагу не більше півтора кілограм і діагональ дисплея 10-11 дюймів. Нетбуки зручно брати з собою в подорож, коли компактність має велике значення.

Найпопулярнішими ноутбуками є бюджетні моделі, призначені для дому та офісу. Для будинку краще купувати ноутбук, який має діагональ екрану 15-17 дюймів. Сучасні моделі оснащуються високопродуктивними процесорами, великим об'ємом оперативної пам'яті і містким вінчестером, що з надлишком вистачає для вирішення більшість завдання, в тому числі, і комп'ютерних ігор.

Ультратонкі ноутбуки купують користувачі, які цінують потужність і компактність. Дані моделі мають чотириядерні процесори Intel з вбудованим потужним відеоядром. При бажанні можна придбати ультрабук з дискретною відеокартою, яка дозволить грати в самі останні ігри. Єдиний мінус ультрабука - це ціна. За компактність, малу вагу і високу продуктивність доведеться викласти від 600 доларів.

Багато користувачів мають персональний комп'ютер і ноутбук, який є відмінним рішенням в дорозі.