Pragmatic Play запускає гру Big Bass із різдвяною тематикою

Переглядів: 172

Компанія Pragmatic Play Ltd, постачальник контенту для індустрії iGaming, у четвер оголосила про випуск різдвяної гри "Big Bass Christmas Bash" у рамках культової серії "Big Bass".

Новинка, тлом для якої послужило засніжене озеро, має сітку 5×3, "а символи включають снігові плуги, ящики для снастей, прикрашені мішурою, і вудки з цукерками", йдеться в релізі. Виграші нараховуються, коли виграшна комбінація випадає на одній із 10 ліній виплат, додається в ньому. Також для ігор діють фріспіни за підтвердження телефона.

Випадання трьох і більше "скатерів" під час будь-якого спина запускає бонусний раунд безкоштовних обертань, у якому дається щонайменше 10 безкоштовних ігор. Перед початком безкоштовних обертань гравцям надається можливість змінити бонусний раунд за допомогою п'яти різних модифікаторів, зазначили у компанії.

Big Bass Christmas Bash - це 12-а гра в серії Big Bass від Pragmatic Play, яка "ще більше розширює найтривалішу франшизу постачальника", йдеться у релізі.

У повідомленні наводяться слова Ірини Корнідес, головного операційного директора компанії: "Серія Big Bass від Pragmatic Play продовжує залучати велику кількість гравців, і ми раді надати їй святкового звучання, випустивши Big Bass Christmas Bash".