Паріматч – компанія, що змінила ландшафт індустрії розваг

Переглядів: 124

Паріматч – це бренд, що належить міжнародній холдинговій групі Parimatch, яка спеціалізується на здійсненні букмекерської діяльності та проведенні азартних ігор у мережі Інтернет. Майданчик ліцензовано в декількох юрисдикціях провідними аудиторами, він користується офіційним статусом юридичної особи відповідно до законодавства країни його реєстрації.

Компанія Пари Матч має великий досвід і стійке позиціонування в індустрії iGaming, з 1994 року являючись його архітектором і упорядником на території Східної Європи. Букмекер активно диверсифікує послуги та продукти, пропонуючи клієнтам різноманітні спортивні ставки, азартні ігри, віртуальні події та інші інтерактивні розваги, включно з вигідними бонусами. Parimatch Ukraine тривалий час була серед лідерів на ринку України, першою отримавши ліцензію беттінг і гемблінг оператора після ухвалення відповідного закону.

Чому офіційний сайт Parimatch заблоковано в Україні

Попри проукраїнську позицію, ліцензування, сумлінне виконання взятих на себе податкових зобов'язань і допомогу ЗСУ, сьогодні Паріматч Україна зіткнулася з несприятливою ситуацією. Її діяльність було необґрунтовано внесено до санкційного списку за ініціативою Ради національної безпеки й оборони України (РНБОУ) нібито через зв'язки з Росією. Однак важливо знати ось що:

  • доказів висунутим звинуваченням немає і не було;
  • петиція про скасування заборони на роботу Паріматч серед українців давно набрала необхідні 25 000 голосів;
  • президент Володимир Зеленський в офіційній відповіді на колективне звернення повідомив, що доручив компетентним особам розібратися в ситуації, і, якщо вона того вимагає, вжити відповідних заходів реагування.

Слід зазначити, що рішення про включення Parimatch Ukraine до списку санкцій викликало інтерес і дискусії в українському суспільстві та серед міжнародних спостерігачів. Компанія продовжує співпрацювати з юридичними експертами та владою, щоб розв'язати цю проблему, поновити операції на території України та відновити добре ім'я.

Коли запрацює Паріматч в Україні

Parimatch продемонструвала виняткову увагу до клієнтів у період тимчасових обмежень. Всупереч санкціям, вона тримає користувачів у курсі подій, регулярно інформуючи про успішні кроки. Сайт pari-match.club став надійним джерелом актуальних пропозицій букмекера, а також надав змогу ознайомитися з рекомендованими та найкращими беттінг-компаніями України, які хоч і не замінять Parimatch у всьому обсязі її послуг, але стануть альтернативою, допоки бренд відновлює справедливість.