Як грати в покер онлайн з мінімальним стресом?

Переглядів: 156

Граючи в покер онлайн користувачі нерідко переживають смуги невдач і різноманітні стресові ситуації. Інколи даунстріки можуть бути надто затяжними, й покеристам важко впоратись із психологічним тиском, який виникає при цьому.

Поговоримо про те, із чим пов’язані основні труднощі під час гри та розглянемо основні поради як із ними впоратись.

Які труднощі виникають під час гри в покер онлайн?

Специфіка обговорюваної сфери віртуального гемблінгу полягає в тому, що ця картярська гра вимагає належного підходу. Тут далеко не все залежить від удачі й переважну частину свого прибутку професіонали цієї галузі отримують завдяки вмінню побачити слабкості своїх суперників за столами та вміло використовувати їх у своїх цілях. Саме із цим фактором пов’язано безліч ризиків, які існують для менш досвідчених юзерів.

Перед тим, як користувач дізнається як йому побороти стрес під час гри в online poker, варто спочатку з’ясувати із чим може зіштовхнутись поціновувач азарту:

Відсутність фізичного спілкування

Однією з основних різниць між віртуальною та офлайн-індустрією, є відсутність фізичного спілкування з іншими гравцями. Це може призвести до втрати частини інформації, яку зазвичай можна отримати, спостерігаючи за мімікою, жестами та іншими рухами супротивників. Без цього аналізувати опонентів та вибудовувати стратегію стає складніше.

Нервування під час гри

Стресові ситуації є невіддільною частиною будь-якого виду живих картярських ігор, але вони можуть підсилитися у сфері онлайн покер. Користувачі зіткнуться із сильним  напруженням, коли ставки зростають, сесія йде не в їхню користь або коли вони відчувають тиск від своїх суперників за столом.

Неуважність користувача

Важливо постійно перебувати в ігровому процесі й не відволікатись надто сильно на зовнішні подразники, оскільки можна таким чином пропустити важливі аспекти й не помітити зручний момент для реалізації своєї стратегії, або пропустити муви опонентів, які можуть дати багато цінної інформації для користувача.

Поради як боротись зі стресом граючи в онлайн покер

Розібравшись з основними причинами складних ситуацій під час ігрових сесій, варто перейти до способів та методів, які допоможуть побороти ці потрясіння:  

  • Контроль витрат. Завжди слід дотримуватись стратегії банкрол-менеджменту та стежити за рівнем своїх видатків. Ні в якому разі не можна грати на гроші, які користувач не готовий витратити.
  • Підготовка та планування. Перед тим, як запустити рум, юзеру важливо підготуватися психологічно та продумати стратегію. Це допоможе зменшити ризик стресу під час гри в online poker.
  • Чат та паузи. Можна використовувати ігровий чат для спілкування та перерви для релаксації. Це стане допоміжним фактором для того, щоб знизити рівень стресу.
  • Розвивати навички: Щоб зменшити нервування, потрібно вдосконалювати свій скіл. Чим більше користувач впевнений у кожній своїй дії, тим менше він турбуватиметься щодо правильності своєї гри.
  • Берегти організм. Важливо дотримуватися здорового способу життя, зокрема правильне харчуватись та займатись фізичною активністю, щоб підтримувати ментальний стан.

  Також не менш важливим чинником у сфері покер онлайн, який допоможе впоратись зі стресом – це соціалізація. Важливо проводити вільний час із сім’єю, друзями та знайомими. А якщо вони ще й так само полюбляють картярські ігри, то з ними можна обговорити свої власні злети й падіння.