В Мелитополе общественники СПС ждут, когда власть начнет сносить памятники Ленину (Текст заявления)

Переглядів: 2323

22 квітня 2015 10:11

В Мелитополе общественники СПС ждут, когда власть начнет сносить памятники Ленину (Текст заявления) фото
"Союз патриотических сил Мелитополя" направил в Кабмин и облгосадминистраицю заявление, в котором говорят о поддержке принятого депутатами закона «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та засудження їхньої символіки».

Кроме заявления о поддержке закона, в письме также указано, что "СПС Мелітополя вважає ганебними інформаційні спекуляції прибічників комуністичної ідеології про заборону відзнак героїв, які боронили Україну від фашистської нечисті". И еще общественники заявляют, что готовы в любой момент включиться в работу по реализации закона. В том числе и по очищению города от "человеконенавистнечиских идолов прошлого столетия"

Далее текст заявления:

"Заява
Спілки патріотичних сил Мелітополя щодо засудження тоталітарних режимів
Нещодавно Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та засудження їхньої символіки» що є довгоочікуваною подією.

СПС Мелітополя цілком і повністю схвалює дії народних депутатів України. Цим кроком Україна поступово стає справді українською національною державою - такою самою, як і більшість національних держав європейських націй.

СПС Мелітополя вважає ганебними інформаційні спекуляції прибічників комуністичної ідеології про заборону відзнак героїв, які боронили Україну від фашистської нечисті.

Українська нація на державному рівні нарешті захистила своє право на історичну справедливість та законодавчо затвердила здійснення десовєтизації.

Вважаємо, що наступними кроками влади після ухвалення нинішніх законів мають бути:

- визнання факту окупації України большевицькою Росією 1918-91 рр., наслідком чого став безпрецедентний геноцид українців;

- вимога до ООН, Європарламенту, парламентів країн світу визнання геноциду українців у ХХ ст., в результаті якого знищено мільйони українців, злочином проти людства;

- поновлення кримінальної справи за фактом Голодомору 1932-33 рр., який визнано державою геноцидом українського народу. Запровадження суворої кримінальної відповідальності за публічне заперечення Голодомору як геноциду української нації;

- створення спеціальної слідчої структури для розшуку злочинців, які нищили українську націю, і після виявлення притягати їх до кримінальної відповідальності;

- вимога від Російської федерації офіційного визнання, вибачення та компенсації за геноцид українців. Добитися від Росії повернення заощаджень громадян України (більш ніж 80 млрд. крб. станом на 1991 р.). Наполягати на передачі Україні належної їй частки Алмазного фонду, золотих та валютних запасів, закордонного майна колишнього СССР;

- скасування спеціальних пенсій для прислужників совєцького режиму, керівників комуністичної партії, комсомолу та каральних органів СССР;

- судове рішення про заборону діяльності Комуністичної партії, за популяризацію злочинного комуністичного режиму, антиукраїнську діяльність і пособництво російським агресорам;

- проведення реальної люстрації влади і правоохоронних органів від колишніх кагебістів та комуністичних посадовців.

СПС вже готується включитись в роботу з реалізації закону. Очікуємо від місцевої влади, після підписання Президентом України Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та засудження їхньої символіки», рішучих та активних дій по очищенню міста від людиноненависницьких ідолів минулого століття.

Усі ці рішення мало бути ухвалено ще 1991 року - відразу після проголошення Україною державної незалежності. Якщо це відбулося тільки зараз, то це означає, що тільки
Українці довго йшли до нинішньої перемоги. Для "Свободи" цей шлях розпочався ще 1991 року, коли ми були однією з перших українських партій, які вимагали державного засудження злочинного комуністичного режиму і визнання боротьби ОУН-УПА. Від 2004 року щорічно 14 жовтня "Свобода" проводить багатотисячні марші слави УПА центральними вулицями столиці, незважаючи на спротив тогочасної влади.

Сьогоднішні рішення - це ще одна надважлива перемога Революція гідності. Але не можна зупинятися напівшляху - комуністів треба покарати, а історичну справедливість забезпечити! "Свободівський" законопроект "Про заборону комуністичної ідеології в Україні", який я зареєстрував ще 2005 року під номером 8364, будучи депутатом парламенту V скликання, і який "Свобода" перереєструвала у Верховній Раді VII і VIII скликань, залишається актуальним, і його треба якомога швидше ухвалити."


Имя:
Ваш комментарий:

Алех
22 квітня 2015 г. (10:19)
Сколько пафосу в этом высере! Аж на слезу пробивает! А че фамилию патриотнутых не написаны. Город должен знать, кому спасибо говорить в будущем!
Goroganin
22 квітня 2015 г. (10:31)
Каклы еще не напрыгались? Фамилии в студию! Чтобы все знали поцириотов. А вообще, каклы, чел который называет себя президентом еще не подписал высер Зрады, дык что рановато вы зашевелились.
Olivez
22 квітня 2015 г. (16:44)
"Злочин про людства" - это то, что вы делаете сейчас! Дома свои посносите, их тоже коммунисты ненавистные вам строили. Ублюдки вы, да и только. Вы только под покровом ночи и с закрытыми мордами безобразия творите. Боитесь, что власть поменяется и придется отвечать за все.
Не дадим дедушку Ленина в обиду!
Zloy
23 квітня 2015 г. (18:53)
Идиоты от СПС... А этот закон подписан презиком петрушкой или нет?
Подсказываю, что указанный закон от зрады не стоит дороже той бумаги, на которой его напечатали/напечатают пока презик-алкаш не подпишет его.
trollboroda
23 квітня 2015 г. (21:35)
"Добитися від Росії повернення заощаджень громадян України (більш ніж 80 млрд. крб. станом на 1991 р.). Наполягати на передачі Україні належної їй частки Алмазного фонду, золотих та валютних запасів, закордонного майна колишнього СССР" - хе-хе, а на чей счет переводить?
Zloy
24 квітня 2015 г. (10:17)
Когда самый первый сепаратист и предатель Кравчук подписывал соглашения о выходе УССР из СССР, то он согласился с тем, что РСФСР становится преемницей СССР по всем обязательствам (это долги и имущество бывшего СССР).
Чтобы начать хотя бы законную процедуру с претензиями на возврат чего-то там, что они считают подлежит возврату, то надо хотя бы возбудить уголовное дело на Кравчука и его окружение, когда они подписывали указанное выше соглашение.
Когда будет уголовное дело и Кравчук будет обвиняемым в суде, то только тогда в порядке дополнения заявлять и о возврате имущества.
А так рагулье никогда ничего не понимало в законах даже Украины, а что там говорить обо всем остальном. 
СПС - это кучка идиотов, у которых нет денег на то, чтобы пойти и проконсультироваться с практикующим юристом дабы не выглядеть идиотами как наш презик петрушка с яйценюхом
Бес паники
25 квітня 2015 г. (22:12)
.....................И еще общественники заявляют, что готовы в любой момент включиться в работу по реализации закона. В том числе и по очищению города............

ПУСТЬ ЗАЙМУТЬСЯ ОЧИСТКОЙ ГОРОДА ОТ МУСОРА, РЕМОНТОМ ДОРОГ, ОЧИСТКОЙ ЛИВНЕВОК и т.д. 

От этого будет ощутимая польза городу...

О.Иванкевич
29 квітня 2015 г. (09:27)
Просто удивительные метаморфозы происходят с мозгами у населения.  Я бы понял, если бы были вопросы к компартии со  времен Никиты Хрущева, вопросы к коммунистам участвовавшим в развале СССР, таким как Кравчук к примеру. Вопросы к мерзавцам в определенном количестве находящимся в рядах КПУ. Но разрушать памятники человеку, благодаря которому Украину 24 года разворовывали и еще не все разворовали-разрушили, сносить памятники, тем кто ценой своей жизни защищал  народ Украины от превращения в унтерменшей, да и просто тотального уничтожения - это выше моего понимания. В целом сильно напоминает голозадых дикарей, стремящихся свалить тотем соседнего племени, установить тотем своего животного,и верящих, что если при этом поскакать то наступит золотой век.  Назвать таких людей идиотами - оскорбить идиотов... 

Схожі новини: