"Х-фактор-5": сбылась мечта Ивана Дорна

Переглядів: 1434

2 листопада 2014 12:45

Х-фактор-5: сбылась мечта Ивана Дорна фото
Іван Дорн зізнався, що з 12 років мріяв познайомитися з Крейгом Девідом
Судья шоу "Х-фактор-5" признался своим запорожским фанатам, что всегда хотел познакомиться с мировой звездой.

Новий сезон шоу «Х-фактор» спричинив і оновлення суддівського складу. Одним з членів журі, дебютувавших у п’ятому сезоні, став відомий співак і телеведучий Іван Дорн. У минулому випуску стало відомо, що до перемоги вести Дорн буде категорію«Дівчата». До речі, у самого судді таке рішення викликало неоднозначну реакцію.

«Я так і знав», – розчаровано промовив Іван, коли побачив назву своїй категорії.

Сайту СТБ член журі зізнався, що рішення було для нього справді передбачуваним, але він до останнього сподівався на те, що все буде менш логічно.

«Я б хотів попрацювати з категорією «Хлопці», – зізнався Дорн. – Адже в «пацанській сфері» у мене досвіду роботи все-таки більше. Ну, або хоча б з «Колективами».

До речі, незважаючи на те, що Іван є наставником дівчат, сильною все ж вважає поки що категорію Ігоря Кондратюка – «Старші за 25».

«Там дуже багато крутих вокалістів», – впевнений Іван.

Тим не менш, дівчат у прямі ефіри наставник вибирав, посилаючись не тільки на силу їхні голоси, але і на красу, розум та харизматичність.

А допомагав йому прийняти це непросте рішення зірка світового масштабу – Крейг Девід.

«Я був дуже щасливий, побачивши його, оскільки мріяв потиснути йому руку з 12 років, – зізнався Дорн. – Свого часу я заслуховувався його піснями, наслідував його в плані вокалу. Можна навіть сказати, що він – мій вокальний вчитель (посміхається). Тому я був впевнений, що він знає, що таке талант, харизматика, сценічні чари, і допоможе зробити правильний вибір».

Источник: xfactor.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: